perjantai 7. lokakuuta 2011

-en keksi otsikkoa!-

Tällä hetkellä minun pitäisi olla ajotunnilla, mutta joku (en varmasti minä!) on möhlinyt ja varannut väärälle päivälle aikani. Nimittäin eiliselle!
Yritän tällä hetkellä elvyttää ompelukonettani. Vaihdoin taas neulan ja säätelin jotain vipuja, nyt se tuntuu taas toimivan hitusen paremmin. Ompelin koeompeluksena pienen mekkosen, 74cm. Muokkasin kaavan monesta eri kaavasta ja lopputulos on kyllä tosi pieni kokoisekseen. Ja kaula-aukkokin taitaa olla liian pieni.. MUTTA kokeilin ekaa kertaa neppilistan tekemistä tämän ohjeen avulla. Mahtava ohje!


Inspiroiduin alunperin H&M:stä ostamistani mekoista. Kummityttö perheineen lähtevät Thaimaahan marraskuussa, siellähän voisi kesämekoilla vielä jotain tehdäkkin :)
Perhosmekko 74cm ja mukana röyhelöpöksyt. Trikoomekko 80cm.


Ostin myös supersuloisen Pipsa Possu palapelin! Tää oli vaan niiin ihana!


Kirpparilta lähti mukaan satiinimekko, 1,5€. Koko oli 36, mutta olikin päällä vähän iso. Onneksi solmiamisnauhalla saa kiristettyä ylimääräsiä piiloon =D(suoraan kirpparilta, eli rypyssä on!)


Niin ja joskus ikuisuus sitten ompelemani ruokalappu. Tässä tuo "kaukalo" käännetään nurjalta, jotta pysyisi edes hieman auki, eikä ruoka tippuisi ohi suoraan syliin. Kangas on Ikean vahakangasta.

Sekalainen postaus. Mutta niin on päässäkin sekalaiset ajatukset. Koeviikko - ohi. Kirjoitukset - ohi. Mitä ihmettä mä nyt enää teen!? :D 

1 kommentti: