sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Hullu Päivät ja rusettipanta

Päätettiin lähteä Jussin äidin kanssa Tampereelle katsastamassa Stokkan Hullut Päivät. Liikaa ihmisii liian pienessä tilassa, ei hyvä. Itse en löytänyt mitään ostettavaa.
Jussi sai Hilfigerin pipon, 50€. Tuo taitaa olla maailmankaikkeuden ainoa pipo, joka mahtuu Jussin päähän ja ylettyy vielä korvillekkin :D Ihana tupsupää <3


Saatiin myös viherkasvi! Vaakku-kaktus sai kaveri Hugo-kasvista =)


Tuunailin mustaan pantaan kangasrusetin ja kiinnitin sen kuumaliimalla. Pannassa oli ennen paljettikoriste, mutta se irtosi jo ekassa käytössä. Nyt panta on taas käyttökelpoinen, mutta kirpparille menee! Isot pääsysteemit ei ole mun juttuni :DEilen tehtiin viikon hyvä teko Jussin kanssa! Bongattiin yksin haahuileva koira tien reunassa ja päätettiin tsekata olisiko omistajaa missään. Huhuilin metsään, muttei ketään kuulunu. Yritin kutsua koiraa luokse ja oli sen verran löpsö tapaus, että koira tuli mielellään rapsuteltavaksi. Ei ollut yhtään vihaisen oloinen. Tie oli pimeä ja lämpömittari lähenteli nollaa, ei voitu jättää koiraa sinne yksin eikä sillä ollut kaulapantaakaan.. Jussin hetken mielijohteesta avattiin auton takaovi ja sinnehän rötkäle kiipesi ilomielin. Soitin löytöeläinkotiin ja sieltä tuli muutamassa minuutissa todella mukava nainen hakemaan koiran turvaan. Saatiin myös varmuus koiran rodusta, berninpaimenkoira. Ei siis ollut mikään pikkuinen hauva! :D
Toivottavasti koira pääsisi takaisin omistajalleen!

3 kommenttia:

  1. Jokaiselle rehulle on annettava nimi..? :D Onks teillä salaatin eri ainesosillekin omat nimet? Toni-tomaatti ja Kustaa-kurkku tuolla odottavat lounastajia Salli-salaatin seassa? (; Njäh njäh. :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja ehkä huomasit etten lähtenyt mukaan Hulluille Päiville. 0.o Meni ihan ohi että piti varmaan vastatakin sulle siihen. Huoh. Kiitos kutsusta kuitenki. :D Vloppu oli vaan vähän kiireinen, muuten olisin mielelläni tullut.

    VastaaPoista
  3. Jos syötäis salaattii ni epäilemättä jokainen kasvis ois erikseen nimetty ;)

    VastaaPoista