maanantai 3. lokakuuta 2011

Rusettipipo ja mantteli

Loputkin alustavat YO-tulokset olivat saapuneet ilmoitustaululle!
Sain 39p biologiasta, vertailin aiempia pisterajoja; jos rajat ei nouse eikä mun pisteet laske, niin E sieltä voisi tulla!
Jussin historian alustavat pisteet ovat juuri siinä M:n ja E:n välissä (jännää!) ja hänen pitkä matikkansa luultavasti C (jepjep, ihan joka iikka ei mene pitkän matikan YO-kirjoituksiin lukematta ja saa C:tä!).
Jännittävää aikaa! Lopulliset tulokset tulevat marraskuun puolivälissä (vasta..). Unelmien täyttymyshän olisi jos ranska tulisi ällänä ja bilsa eenä =)

Ompelin eilen illalla kummitytölleni pipon. Päällinen EK:n fleece ja vuorina Nanson trikoo. Rusetti on myös fleecee. Tulin kovin söpö mun mielestäni =)


Yritin eilen myös saada ommeltua pari tilausmanttelia, mutta ompelukoneeni tosiaankin on räjähtämäisillään. Sadekangas+vanu+fleece oli sille jo liikaa, joten tämän manttelin ompeleminen oli suoraan hanurista! Haluan tietenkin pitää tilaustuotteiden laadun hyvänä. Mikäli ompelujälki olisi saanut olla mitä vain, niin olisi tämäkin mantteli valmistunut huomattavasti nopeammin.. Kokoa: kääpiöpinseri


Tällä hetkellä sohvalla pötköttää (Jussin lisäksi..) pieni pleikkariohjaimen vartija :)


Tunnin päästä alkaa maantieajotunti! 80km/h + Ida auton ratissa = ei voi seurata mitään hyvää! :S

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pipo! :) Mistä oot saanu kaavat tuohon? :) Ainniin joo, ehkä vähän outoa sinusta, mut haastoin sinutki, vaikkei ees tunneta, oon lukenu sun blogia jo kauanki aikaa ja nuo sun tekeleet on todella ihania ja hienoja! :)

    http://alaunelmoielamaasivaanelaunelmaasi.blogspot.com/2011/10/haaste.html <--- Tuossa tuo haaste :)

    VastaaPoista
  2. Pipon kaava on itse piirtämäni =)
    Kiitos haasteesta! Eikä ole minusta yhtään outoa, vaan tosi kivaa!!

    VastaaPoista