maanantai 29. huhtikuuta 2013

Ässät on mestari!

Lauantai oli yhtä juhlaa! Ensin käytiin tuttavan ns.tupareissa ihastelemassa hänen aivan ihanaa asuntooaan sekä nauttimassa ihan älyttömän hyvistä tarjoiluista. Sieltä suoraan otettiin Jussin kanssa suunnaksi Porin tori ja Ässien kultajuhlat! Eipä oltukaan ainoat, jotka olivat päättäneet näin tehdä, kun seuraavan päivän lehdessä oli arvio yleisömäärästä: 20 000 hullua Ässäfania!

Suurin osa porilaisista oli pukeutunut punamustaan, mutta itse jouduin valitsemaan jotain muuta väriä ylleni siitä yksinkertaisesta syystä, ettei vaatehuoneestani löytynyt yhtäkään punaista vaatekappaletta! Pinkkiä olisi kyllä löytynyt joka lähtöön, mutta punasta.. Muutenkin oli hankala valita vaatteita, kun yhden asun tuli sopia sekä tupareihin, torijuhliin ja tarvittaessa vielä illalla baariinkin. Vetäsin lopulta niskaani mustan Tallinnasta ostetun pitsimekon, farkkupaidan ja farkut, joiden alla oli läpinäkyvät sukkikset yöllistä bilettämistä varten (, joka lopulta osoitteutuikin pelkäksi Cabaretin sohvalla istuskeluksi, kun baaritiskiltä ei meinannut juomaakaan saada ilman tunnin jonottamista. No, eipä ollut huono olo seuraavana aamuna!)


Punamustaa sen sijaan löytyi poskista! Ostin nimittäin citymarketista kasvomaalia à 3€. Jussi oli päättänyt irtisanoutua koko ässähömpötyksestä, vaikka lupautuikin tulemaan kanssani torille. Ja olihan se hyvä, että minulla oli tuollainen 186cm mittainen hongankolistaja mukanani: en olisi koskaan löytänyt kaveriani, jonka kanssa olimme sopineet näkevämme, siitä ihmismassasta, kun en nähnyt edellä seisovan takaraivoa edemmäs. 


Ässähuivi saatiin Jussin äidiltä lainaksi. Sillä ehdolla kylläkin, ettei hukata sitä! Ja eipä onneksi hukattukkaan. Melko vakavaksi pisti näemmä koko touhu.. :D


Sotamaalauksen lisäksi tunnustin väriä myös kynsillä. Ostin punaista Rimmelin 60seconds-kynsilakkaa enkä ole ikinä niin paljoa yhtä kynsilakkaa päässyt kehumaan! Yksi kerros lakkaa riitti täydelliseen peittävyyteen ja kuivuminen tapahtui jokseenkin minuutissa, eikä tunnissa kuten yleensä.


Torilta otetut kuvat ovat Jussin kännykässä ja Jussi on nyt töissä, eli niistä lisää myöhemmin. Itse voisin siirtyä a) kertaamaan iltapäiväiseen hoitotyön tenttiin tai b) nukkumaan, kun kerran heräsin jo seiskalta, vaikka koulu alkaa vasta 12.45... Taidan ihan suosiolla valita vaihtoehdon b. Öitä!

ps. Tässäpä vielä iltalehden kuva muutamasta hullusta porilaisesta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti