sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

"nyt saa kevät tulla", sanoi Ratita

Eilinen kirpparikierros vihdoin tuotti tulosta jo pitkään kestäneelle metsästykselleni. Löysin nimittäin heijastinliivin! Itse liivillähän en tee mitään, mutta siinä oleva vetoketju pääsi heti teurastuksen kohteeksi ja sen ympärille syntyi Ratitan uusi takki. Melko rajoittuneelta tuntuu, kun ainoat koirien takkeihin sopivat vetoketjut löytyy heijastinliiveistä. Ne eivät jumiudu hiekasta eivätkä muutenkaan hajoa kuten monet muut vetskarit.

Tarkoituksena oli tehdä kevääksi sopiva takki, joten päällinen on sateenpitävää PUL-kangasta ja vuorina on trikoo. Kaulukseen laitoin resorin, jottei sade pääse sieltä sisään. Vetoketju löytyy mahan alta ja sen saa kokonaan auki pukemisen helpottamiseksi. Lahkeina on resoria.Helma minun piti alunperin vain kääntää, mutta sovituksessa selvisi, että siitä olisi tullut liian lyhyt jos sen olisi kääntänyt. Piti siis keksiä jotain muuta ja päädyin kanttaamaan sen heijastinnauhalla. Nyt on vähän näkyvyyttäkin tässä takissa.


Tässä vielä kuva aiemmin esittelemäni kirpparilöytömekon selkämyksestä. Melko avoinhan tuo on, mutta kuvassa alla on bikiniyläosa, eli rannalle tämä ainakin sopisi.


ps. Huomasithan, että blogin nimi on muuttunut!

8 kommenttia:

 1. mitääääääää, oootko siis blogannu kooooko ajan ! oon joulukuuun viimisistä päivistä asti käyny valehtelemati joka pvä sun blogissa ja kattonu ootko kirjottanu! ja ajattelin jo että mitä sulle on käyny!! ja nyt ooot kirjottanu tätä koko ajan !??! ääääää :D kamalasti luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä, kun on kerennyt niin olen postaillut :D Jokin on sitten lagannut ja pahasti jos et ole joulukuun lopun jälkeen nähnyt mitään kirjoituksia ;O

   Poista
 2. Hei, voisitkohan vielä muuttaa blogilistalle blogisi tiedot niin näkyisi sitten uuden blogin päivittyminen siellä, kiitos :)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mitenköhän se mahtaa onnistua? :D osaisitko neuvoa :)

   Poista
  2. Jouduin lisämään blogin uudestaan blogilistalle, kun ei minulla ollut oikeuksia muuttaa vanhan blogin tietoja siellä. Nyt se siis löytyy kamalankiva.blogspot.com :)

   Poista
 3. Ihan älyttömän kiva takki! Saako muuten tuota PUL- kangasta ihan normaalista kangaskaupasta...? Uusi tuttavuus minulle, en ole koskaan moista kangaskaupoilla ainakaan huomannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitain värejä/kuoseja kyllä saa, mutta valikoimat ovat parhaimillaan netissä :)

   Poista
 4. En ole nähnyt tosiaan joulukuun jälkeen siinä sinun toisessa blogissa mitään... :/ onkohan muut nähneet?

  VastaaPoista