torstai 25. huhtikuuta 2013

Kirput ja ängriböörtsit

Humina vain käy päässä, kun on päässyt pikkaisen tuo väsymys painamaan päälle. Olin tosiaankin eilen yövuorossa, josta riensin suoraan kouluun kuudeksi tunniksi nuokkumaan. Koulun jälkeen piti tietenkin lähteä kauppaan hakemaan kasvomaalia lauantain kultajuhlia varten, joten sai jäädä nukkumiset myöhemmäksi. En takuulla olisi sinnitellyt yövuorossa hereillä mikäli en olisi ollut hetkeä aiemmin Passionissa katsomassa Ässien voitokasta finaalipeliä. Voi sitä tunnelmaa! Vaikka itse pääsin pelin ääreen vasta 2.erän puolessa välissä, kun paperit kotiin unohtaneena minulle näytettiin Passionissa ekalla yrittämällä ovea ja jouduin lähtemään kotoa hakemaan henkkarit... :D Pikkaisen harmitti lähteä heti pelin päätyttyä töihin, kun koko muu Pori jäi juhlimaan kultaa, mutta sellaista se elämä vain on. Enpä ainakaan ollut ainoa zombie tänään koulussa! Enkä sentään joutunut oikeisemaan harjoitusluokan sairaalasänkyyn kesken tunnin.

Tiistaisia kirpputorilöytöjä minä tänne tulin esittelemään. Olen vihdoin tajunnut, kuinka mahtava juttu sovituskoppi onkaan kirpparilla! Eipä tule tehtyä yhtään niin paljoa vikaostoksia kuin ennen. Löysin kivan kokonaisuuden à 11,5€. Eli uutukaisia ovat Hilfigerin (aito) t-paita 6€, farkkupaita 4€ ja GinaTricotin talvilegginsit 1,5€. Kuvassa olevat sortsit&kengät ovat aiempia löytöjä nekin kirpparilta.Tuo Hilfigerin paita oli melko löytö tuohon hintaan. Kunnoltaan se on todella siisti eikä mitään nuupahduksen merkkejä ole havaittavissa. Nyt minullakin on edes yksi merkkivaate (vielä on hieman kirimistä saadakseni Jussin tässä merkkivaatejutussa kiinni..).


Minkan koira Rhea juhli eilen 3-vuotissynttäreitään ja pitihän meidän jollain pienellä lahjalla sitä rääpälettä muistaa, kun saatiin jopa kutsu juhliin! Eipä tyydytty ihan pieneen lahjaan vaan vietiin keskikokoinen punainen AngryBirds-pehmolelu! Mosselo on siis itse synttärisankari isompi :D Meidän koirat saivat tuon vihreän yksilön.On sit meinaa ihan ykköslelu tällä hetkellä! Pikkaisen pitää kyllä valvoa, ettei linnulta lennä häntä, nokka tai hiustupee kaaressa irti.


Eikä Ratita taaskaan ymmäränyt, mistä on kyse..


Trio :)


2 kommenttia:

 1. Voi vitsi, tosi kivoja juttuja oot löytänyt ja halvalla myös! :) iteki tulee aina välillä kierreltyä kirppareilla ja harvoin sieltä noin kivoja juttuja tarttuu mukaan! varsinkin tuo paita on ihana! :)

  http://mmilya.blogspot.fi/ <- Muakin saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin jo blogisi lukija ja jokaisen postauksesi käyn lukemassa :)

   Poista