keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Uusia tuulia!

Viime viikkoiselta Turun reissulta jäi vielä esittelemättä muutama uusi huppari. Vaalea on perusH&M hintaan 19,90€ ja tämän ostin ihan tarpeeseen, kun on suurin osa vanhoista huppareista päässyt kulahtamaan. (Jussin töyhtö&überkiinnostus-ilme :D)


Toinen huppari löytyi Sokoksen outlet-puolelta. Normaalihintaa oli 30€, mutta -70% alennus jätti maksettavaksi vain kympin! Tämä on merkiltään Torstai.


Jo aiemmin löysin Friitalan löytötorilta melko hyväkuntoiset talvileggarit ihanilla strasseilla hintaan 3€. Kuvassa oleva harmaa neule on edellisvuoden Lontoon löytö.

Jotenkin nyt ei runosuoni kuki yhtään. Aivot ihan juntturassa ja pitäisi vielä jaksaa mennä Marttojen keittokurssillekin. Onneksi työharjoittelua on enää pari vuoroa jäljellä ja sitten jatkuu taas normaali opiskelu. Tällä hetkellä elämässäni tuulee muutenki vähän uusia tuulia, kun olen päättänyt astua pois mukavuusalueeltani ja ilmoittautunut mm. maanpuolustuskoulutusyhdistyksen järjestämälle pari yötä kestävälle leirille nimeltä "arjen turvallisuusvalmiuksia nuorille naisille". Nimestä ei ehkä selviä, että kurssi järjestetään armeijahengessä! Eli olen menossa viikonlopuksi "armeijaan" toukokuussa. Ja vieläpä yksin, kun kukaan ei päässyt mukaani. Tuollaisen parin päivän pikkuvaihtelun lisäksi lupauduin juuri neljäksi viikoksi lastenhoitajaksi pääkaupunkiseudulle! Eli heinäkuussa "muutan" pk-seudulle asustelemaan setäni, hänen vaimonsa ja serkkuni luokse melkein kuukaudeksi. Työnkuvaani kuuluu siis vajaan vuoden ikäisen serkkuni hoitaminen kokopäiväisesti! Jänniä aikoja siis tulossa! Pisteenä I:n päälle: lupauduin tekemään pari yövuoroa lastensuojelulaitoksessa, jossa olen aiemminkin tehnyt sijaisuuksia.


Asiasta toiseen: viime viikkoisia kuvatuksia meikäläisestä ja koiruuksista :)

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ratita on aina niin "rentoutunut" sylissä ollessaan :D

   Poista
 2. Voi koirulit, mitä suloisia ilmeitä! ^_^
  Kuulostaa muuten tosi mukavilta ja reippailta suunnitelmilta!

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea pitkästä aikaa postaus :) Ja voi miten kiva kuva tuo viimeinen!

  VastaaPoista