perjantai 19. huhtikuuta 2013

Koirarannan korkkaus


Käytiin kaverin kanssa korkkaamassa koiraranta ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ajatus rannalle menemisestä heräsi aivan ihanasta säästä, joka vallitsi viime sunnuntaina Porissa (pilvetön taivas & auringonpaiste). Yyterissä olikin sitten vähän harmaampaa, tuulista ja kylmä, mutta kyllä siellä kelpasi hetken viipyä. Onneksi olin pukenut koiruuksille vähän tamineita ylle niin ne tarkenivat juoksennella täysin tyhjällä rannalla vapaana (uskalsin jopa Vilan päästää irti, kun ei näkynyt ketään missään!). Kyllä nuo niin paljon nauttivat vapaana sinkoilemisesta, että sydäntä vallan lämmitti, vaikka muuten meinasikin tulla vilu.


Tänään koitti viimein ja vihdoin se vihoviimeinen päivä työharjoittelussa! Nyt on TK-harjoittelu ohiohiohi!! Sain loppuarvioinnissa todella hyvät arvostelut ja ohjaajani päästi minut menemään vikan päivän kunniaksi jopa tunnin etuajassa. Kerettiin siis hyvin käymään Jussin kanssa kiertämässä kirpparilla ennen kuin lähdettiin Minkan & hänen ukkonsa luokse viettämään Isäntä vs. Emäntä-lautapeli-iltaa.
Kirpparilta ostin uuden Zalandosta tilatun Even&Odd-merkkisen mekon (, jossa oli siis kaikki laput vielä kiinni) hintaan 6,5€. Sovituskopissa harkitsin pitkään, otanko tätä vai en, kun selkämys on melko avointa sorttia. Päädyin kuitenkin siihen, että topin kanssa tämä on varmasti tosi kiva päällä. En tietenkään malttanut olla pukematta tätä Minkan luokse päälleni (enkä tosiaan kerennyt silittämään mekkoa, eli ryppyjä löytyy enemmän kuin laki sallii..). Olisi pitänyt ottaa kuva myös takaa, kun koko mekon juju löytyy kivasta selkämyksestä...


Viime lauantaina pääsi tosikäyttöön se ihana pitsimekko, jonka löysin kirpparilta viime viikolla. Mekon lyhyyskään ei enää haitannut, kun puin kimallesukkahousujen lisäksi alle mikrosortsit vilahtelun estämiseksi. Melko kiva löytöhän tämä taisi olla, kun Sofia tuli heti kärkkymään sitä lainaksi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti