tiistai 23. huhtikuuta 2013

Back to school...

Viiden viikon työharjoittelun jälkeen koulun penkki tuntuu melko kovalta istua.. Varsinkin kun muuten olisi ollut kaksi vapaapäivää, mutta koska sen mitä taakseen jättää, sen edestään löytää, eli minäpä käyn nyt sitten sitä viime syksynä väliin jättämääni enkun kurssia. Ja tunteja on tietty tänään sekä huomenna 8.30-10. Elikkä menen reiluksi tunniksi kouluun, kun muut nukkuvat. Pläh!

Onneksi pääsin jo kympiltä koulusta niin kerkesin hyvin kotiin tekemään lääkehoidon monistenippua sekä neljää etiikan kirjotelmaa.... TuplaPläh!


Onneksi minulla on kuitenkin ihan parasta opiskeluseuraa :)


Mut hei! HYVÄ ÄSSÄT! JEE! Huomenna tulee mestaruus Poriin! Ja arvatkaas ketä on yövuorossa juuri samaan aikaan, kun koko muu Pori juhlii kultaa? Miten osuikin samalle päivälle elämäni ensimmäinen palkallinen yövuoro ja Ässien kultajuhlat sitten vuoden 1549..? Katkerako? En tietenkään.. Enkun tunnin ratoksi päätettiin kaverin kanssa eläytyä jääkiekkohuumaan tussin avulla:


Nyt pitäisi kai jatkaa etiikan pohdiskelemista.. On vain hieman hankala keskittyy, kun Spotify pauhaa korvan juuressa :P


ps. Muistan, kun Jussi möi pari vuotta sitten moponsa pois ja jouduin katsomaan sydän verta itkien, kuinka kovin läheiseksi muodostunu Aprillia vietiin pois. Ajattelin silloin, etten enää koskaan pääse kaksipyöräisen kyytiin, mutta onneksi olin väärässä! Pääsin kaverin kevarin kyytiin maanantaina ja melko hurjaa oli (vaikkei paljoakaan ajettu sen lujempaa kuin mitä Jussin mopo aikoinaan kulki ;P Eli siis 45km/h, kröhm). Pääsin itsekin kokeilemaan ihan pikkuisen, suljetulla alueella tietenkin, kun ei ole tuota kevarikorttia takataskussa. Ihme kyllä muistin vielä miten kytkin&vaihteet toimivat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti