tiistai 4. maaliskuuta 2014

I/14 vala Niinisalossa

Perjantaina oli Niinisalossa tammikuussa palvelukseen astuneilla vala. Minä olin tietenkin Tuomasta siellä katsomassa ja sain seurakseni Jussin ja Sofian. Hiukan me kyllä myöhästyttiin itse juhlallisuuksista ruuhkan vuoksi, mutta minua ei ainakaan harmittanut etten päässyt neljättä kertaa kuulemaan sitä koko pitkää höpinäosuutta alusta loppuun.


Ohimarssia päästiin seuraamaan kivasti eturivistä. Oikein oli hyvät paikat kuvaamista varten, mutta kamera ei sitten halunutkaan tarkentaa sinne minne piti.. Teki mieli huutaa "SEIS! otetaas hei uusiks ku mun kuvat meni pilalle!"...


Marssin jälkeen tuoreet tykkimiehet ja jääkärit pääsivät esittelemään tupiaan ja muita tiloja omaisilleen. Käytiin hengailemassa Tuomaksen tuvassa ja rötvättiin Sofian kanssa jääkäriraukan punkkakin ihan piloille ;D Tuomas koitti siinä samassa vastailla Sofian kiperiin kysymyksiin marsalkoista ja RUK:sta. (En voi vastustaa kiusausta: "Hei mennääks sin rukkiin käymään?".... "Tarkotaksä Sofia sotkua?")


Viikonlopun verran Tuomas sai olla nimitykseltään jääkäri. Maanantaina alkoi AUK ja etuliitteeksi muuttui oppilas. Onhan se kyllä niin hienoa, että tuo pääsi aukkiin... Mutta ensi viikonlopun gines EI olekkaan ihan niin hienoa! En käsitä miten voi olla niin, että yhdeksästä inttiviikonlopusta viisi on gines!? Yli puolet viikonlopuista kiinni.. Kyllähän tässä meinaa jo hajota pää itse kullakin!

Noh.. Oppiipahan arvostamaan niitä harvoja päiviä, jotka saa viettää yhdessä :/

3 kommenttia:

 1. enkai mä ny noi dorka ol ollu xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo ei ollu ees pahin ;) "Hei onks tääl joka kerrokses yks marsalkka?" vai miten se meni ;D

   Poista
  2. emmä niin sanonut ;))

   Poista