keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Sotkun viihdeilta!

Sotkussa järjestettiin eilen tammikuun erän viihdeilta. Eipä se minua olisi muuten niinkään kiinnostanut, mutta huomatessani julisteesta ketä siellä esiintyy, en voinut olla menemättä: jonkun standup koomikon ja tanssityttöryhmän jälkeen lavalle nousi Sanni! Lisäksi sotku oli auki klo 22 asti (yleensä menee 20.30 kiinni) ja varusmiehillä alkoi hiljaisuus vasta klo 23. Sai siis viettää enemmän aikaa sen oman ukkelinsa kanssa siellä jeij!


Standup oli ihan hauska, välillä aika mautonta settiä mutta kyllähän se menetteli. Mauttomuus alkoi todenteolla tanssiryhmän astuessa lavalle.. Menin täysin sanattomaksi ja päälimmäisinä kysymyksinä mielessäni olivat a) missä noiden tyttöjen itsekunnioitus ja b) onkohan nuo kaikki edes täysi-ikäisiä? Osasivathan ne tanssia tosi hyvin mutta huhhuh.. Oli kyllä varusMIEHILLE räätäilöity ohjelma :D Hetken aikaan katselin sitä sheikkaamista, kunnes päätettiin Tuomaksen kanssa mennä hetkeksi autoon juttelemaan ja haukkaamaan raikasta ilmaa. Kerettiin me minuutti istumaan autossa, kun sotilaspoliisi käski meidät näkyville, jotta voivat vahtia ettei Tuomas juo alkoholia.. Joo-o! Hetken koitettiin jutella Ikean ostoslistasta ja käytännön muuttoasioista ulkona, mutta meikäläinen ei ihan ollut varautunut pihalla seisoskeluun ja keskustelut jäivät melko lyhyiksi, kun palattiin tupaten täynnä olevaan sotkuun..
Sanni aloitti klo 21 ja olihan se kyllä tosi hyvä! Mentiin Tuomaksen kanssa istumaan ihan perälle, jottei minun tarvinnut ahdistua siellä etualalla kaikkien muiden kanssa. Onneksi sotku on niin pieni, että takarivistäkin näki edes jotain.


Kokonaisuudessaan ihan kiva viihdeiltama, siirtyipähän ainakin ajatukset hetkeksi jonnekkin muualle kuin uhkaavasti lähestyvään muuttoon ja superpaskaiseen uuteen asuntooni, jonka saaminen siistiksi tuntuu mahdottomalta..
Ja sainpahan syyn laittaitua! On mukava meikkailla ja laittaa hiuksia, vaikkakin se olisi paljon mukavampaa jos olisi hiukan enemmän aikaa kuin tasan tunti olla lähtövalmiina. Tulin työharjoittelusta no-makeup-naamalla ja hiukset tätinutturalla klo 16 ja klo 17 olin jo rientämässä ovesta ulos :D


Sofia muuten värjäsi tukkaani viikonloppuna. Pistettiin jotain Provostin vaaleeta väriä sellaiset vaatimattomat 3 purkillista tuohon :D Ei oikein meinaa tuo "väärinpäin oleva liukuvärjäys"-efekti kadota, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.. Yli puoli vuotta olen koittanut vaalentaa tuota ja onhan se aika kaukana lähtötilanteesta, eli mustasta.Löysin koneelta jotain randomkuvia edelliseltäkin sotkureissulta. On tullut rampattua taas jonkin verran tuolla Niinisalossa Tuomaksen kiinniolojen takia mutta kuulemma nyt pitäisi olla useampi viikonloppu vapaata. Uskokoon ken tahtoo.. Mä en ainakaan usko :D No ainakin herra oli ansainnut itselleen yhden ylimääräisen vapaapäivän ja kultaisen ampumamerkin ampumalla 12/12 osumaa tauluun, hienoa!


Ja loppuun vielä ihanan Ratitan valokuvauksellisuuden multihuipentuma (&Jussin "onks pakko ol täs kuvas jos ei halua"-ilme) :D


2 kommenttia:

  1. näyttäähän tukka tooosi vaaleelta tyvestä ! ens kerral värinpoistoo taas

    VastaaPoista