perjantai 21. maaliskuuta 2014

Girls Just Want to Have Fun @ Baltic Princess

Hengissä selviydytty kotosalle meiän pieneltä risteilyreissulta! Eilen Turusta ajellessa hiukan kyllä epäilytti mahdetaanko olla yksinä kappaleina perillä, oli nimittäin melkosen upea ajokeli: loskaa, pimeä, liukasta, hulluja ohittajia, panikoiva kuski ja pari läheltä piti-tilannetta... Ei enää ikinä! Vasta tänään tajusin, kuinka paljon minua pelottikaan eilen ajaa: jokainen yläselän lihas on nyt aivan juntturassa jännittämisestä :D Loppu hyvin kaikki hyvin.
Itse risteily oli jälleen ihan paras! Pieni irtiotto arjesta parhaassa seurassa, ruokaa, vähän juomaa ja hauskanpitoa uusien tuttavuuksien parissa: KÄY!


Käytiin tietenkin buffetissa heti alkuunsa ja (kuten aina!) tuli syöpöteltyä itsensä huonovointiseksi.. Kohtuus.. Mitä se on?
Jälkimmäisenä päivänä käytiin lounaalla grilliravintolassa nomnomnom.


Kun on kyseessä 23 tuntia kestävä risteily, ei luonollisestikaan viitsisi haaskata aikaa mihinkään turhaan.. Kuten nukkumiseen! Ummistettiin silmiämme yhteensä vajaa 3 tuntia ja sekin parissa osassa. Voin sanoa, että hippasen väsytti tänä aamuna herätessäni klo 7 työharjoitteluun :D
Mitään sen kummempia ostoksia en tehnyt, vaikka olisi kovasti tehnyt mieli ostaa vähän kaikenlaista. Onneksi mun opiskelijabudjetti on niin valtava, ettei tarvinnu mittää ostella :))

ps. Arvatkaapas paljonko petyttiin, kun huomattiin terminaalissa, että Matti&Teppo olikin vaihtunut Charles Plogmaniin! ;O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti