keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kootut randomit

Nyt tulee oikein supersekalainen postaus, jossa ei ole minkäänlaista punaista lankaa. Vain asioita, joista haluan kertoa, mutta jotka eivät silti liity toisiinsa mitenkään:

Random 1: Hommasin itselleni uuden takin kevääksi! Lidlin mainoksesta bongasin pirteän pinkin tuulitakin hintaan 20€ ja sellaista lähdin intoa piukassa hakemaan. No, olihan ne pinkit tietenkin loppuneet, muttei tämä kakkosvaihtoehtokaan kovin huono ole! Ihanan värinen ja hyvän mallinen takki on kylläkin vuoriton (ei, sillä ei tarkene kun mittari näyttää +2C ja taivaalta sataa räntää.. Piti meinaa kokeilla :D).
Kävikin niin sopivasti, että muistin Tuomakselta synttärilahjaksi saamani takkilahjakortin, jossa hän lupautui ostamaan minulle haluamani koltun, kun sellainen vastaan tulee. Nyt se sitten tuli vastaan ja sain tämän ikäänkuin synttärilahjaksi hieman viiveellä, jeij!


Random 2: Anni teki minulle aaaivan supersuloiset kynnet viime viikolla! Ja meikäläinen kerkesi veistelemään sormensa ennen kuvan ottamista... :D


Random 3: Kävin Motonetissä ja ostin Wunder-Baumin! Sinänsä historiallista, sillä en ole koskaan ennen käynyt kyseisessä liikkeessä, enkä myöskään ostanut tuoksuvaa kuusta...


...No, ehkä sitäkin hienompi juttu oli se, miksi minä tuollaisen härpäkkeen ostin: Tuomas hommasi uuden auton ja tarvitseehan saksalaisessa kaarassa olla ihka oikea Wunder-Baumi!
Hiukan epäilin Tuomaksen puhuvan omiaan, kun hän selitti hommanneensa vuoden 2008 Audi A4:n.. "Tarkoitit varmaan -98?" Mutta ei.. Oli se 2008 ja herranjumala kun onkin magee menopeli! Voiko autoon rakastua? No voi! Tosi harmi, että saan tuon käyttööni Tuomaksen ollessa intissä ;)


Random 4: Muuton lähestyessä päätin hieman karsia kangasvarantojani (uudessa kodissa kun on melkolailla rajallisesti kaappitilaa..) Tuollainen säkillinen lähti kankaita Konttiin vietäväksi (eli kunnon paloja) ja kaksi muovipussillista tilkkuja roskiin. Ah, vapauttavaa päästä roinasta eroon!


Random 5: Työharjoittelussa alkoi kolmas viikko, eli piakkoin puoliväli koittaa. Viihdyin ekat pari viikkoa todella hyvin siellä, mutta hieman alkoi homma maistua puulta nyt kolmannella viikolla: koko henkilökunta oli koulutuksessa ma ja ti, joten meitä oli minä plus kaksi sijaista osaston puolella. Ei siinä mitään, mutta kun ei oikein ollut töitä! Nuoret olivat tietenkin koulussa ja kaikki ohjelma peruttu koulutuksen vuoksi.. Olen siis istunut kaksi 8-tuntista päivää tekemättä käytännössä yhtään mitään (mitä nyt vähän sähköpostia lähetellyt ja täyttänyt tiskikonetta). Onneksi henkilökunnan koulutus on vain 2-päiväinen ja normaali päivärytmi palautuu keskiviikosta lähtien!!

6 kommenttia:

 1. Wau tuota autoa :) kelpais mullekki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä turhan hiano varusmiehelle tuollainen :D Mutta en valita :P

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Saan käyttää tota vain työ- ja niinisreissuihin... Ja aaaaivan varmasti pidän tuosta sopimuksesta kiinni ;))

   Poista
  2. pidät pidät ;)

   Poista
  3. btw hieno takki!

   Poista