perjantai 7. maaliskuuta 2014

Perjantai, vihdoinkin!

No tulihan se perjantai sieltä, kun tarpeeksi odotti! Tämä viikko on mennyt jotenkin ihan zombie-fiiliksellä, ei ole jaksanut oikein muuta tehdä kuin just ja just käydä työharjoittelussa ja pakosta ruokakaupassa..
Tänään sain onneksi tehdä jotain oikein piristävää, nimittäin kipaista Niinisalossa moikkaamassa Tuomasta! Kyllä on ruvennut taas tämä inttileskeily v*tuttamaan, lähinnä noiden jatkuvien kiinniolojen takia. On tässä hiukan hankala tehdä mitään muuttoakaan, kun toinen muuttava osapuoli ryömii metsässä pari viikkoa ja pääsee lomille muuttoa edeltävänä päivänä... Kun mä nyt vaan en pura mitään sohvaa tai massiivista työpöytää yksikseni :D Aika haipakkaa saadaan pistää se kolmio pakettiin ja muuttovalmiiksi viikon päästä perjantaina, kun muuttoauto kurvaa pihaan lauantaiaamuna..
Oon niin zombie nykyisin etten viitsi laittautua tai miettiä pukeutumistani muuta kuin sotkuun lähtiessäni.. Parempi kai sekin kuin ei mitään :D Tällä kertaa löysin päälleni jo jonkin aikaa sitten kirpparilta ostamani pinkit korkeavyötäröiset housut (à 4€) ja aikoinani Brysselistä ostamani Pinkien mustan trikoopaidan (boooring asu!)


Huomenna meen äiteen kanssa uuteen kotiini suunnittelemaan mööpelien sijoittelua ynnä muita käytännön asioita, jeij! Ja viikon päästä tosiaan muutto :)

2 kommenttia:

  1. Sä näytät aina kauniilta :) Vois itekkin alkaa panostamaan pukeutumiseen pitkästä aikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos =) Niin, nyt voit pukeutua muuhunkin kuin supertyylikkääseen maastokuosiin :D

      Poista