maanantai 17. maaliskuuta 2014

Viikonlopun mittainen muutto

Tämä kollaasi tiivistää minun kuluneen viikonlopun ihan täydellisesti:


Muuttoa, muuttoa, väsymystä, muuttoa, kuolemanväsymystä ja muuttoa. 
Sykittiin yksi tommonen pikku muutto tuossa ohimennen yhdessä viikonlopussa.. En meinaa itsekkään uskoa, että saatiin tuo urakka oikeasti valmiiksi ihan ennätysajassa: ruvettiin pakkaamaan kamoja pahvilaatikoihin ja purkamaan mööpeleitä perjantaina klo 21 ja lauantaiaamuna klo 9 saapui muuttoauto pihaan. Ihan kauhian montaa tuntia ei muuten sinä yönä nukuttu :D Kaiken tuon roinan siirtämiseen tarvittiin 5½ kantajaa (lasken itseni puolikkaaksi koska olin selkeästi heikompi kuin nuo raavaat miehet + Sofia) ja aikaa kului kolmisen tuntia. Ehkä pelottavinta tässä kohtaa oli tajuta se fakta, että olen 20v ja minulla on tavaraa yhden kuorma-autollisen verran.. Hups.
Luovutin kolmion avaimet uudelle asukkalle vielä lauantaina klo 18 mennessä. Ja se asunto vieläpä siivottiin tuossa välissä. Käsittämättömän tehokasta porukkaa! Ja korvaamaton äiti, joka auttoi aivan älyttömästi siivouksen kanssa!
(Huomatkaa vasemman alakulman uupunut inttipoika uuden kodin makkarissa :D)

Lauantai-iltana höllättiin vähäsen vuorokauden pinnistelyn jälkeen ja mentiin Tuomaksen & koirien kanssa viettämään pizzailtaa äitille. Vietiin mukanamme ruusuja ja pieni herkkukori. Ikäänkuin se korvaisi millään tavalla sitä kaikkea vaivannäköä, jota äiti on tuon minun muuttoni eteen nähnyt. Pieni kiitollisuuden ele edes.
Kaksi superuskottavaa armeijaolentoa:


Ja mikäli joku ihmettelee, miksi Tuomas on juurtunut noihin intin vaatteisiin kiinni: ei suinkaan siksi, että ne olisivat niin kovin ihanat, vaan siksi koska aikataulu oli niin tiukka ettei raukka kerennyt hakea itselleen vaihtovaatteita porukoiltaan :D

Nyt minulla on vastassa 54-neliöinen asunto tupaten täynnä laatikoita ja purettuja huonekaluja.. Onneksi lähden ihan parhaassa seurassa keskiviikkona laivalle risteilemään niin unohtuu tämä kaikki muuttorumba edes hetkeksi! RisteilyTJ2 jeeee! InttileskeysTJ277 auts.

5 kommenttia:

 1. et kai ole vienyt mun lempitakkia :D??? en voi enää uskottavasti viedä epaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ny panikoi siel! Sovitettiin tuota vain Ratitalle, kun sattui olemaan teemaan sopiva. Kyllä se sieltä omalta paikaltaan yhä löytyy ;)

   Poista
 2. Muutot on ihan kamalia..muistan ko eilisen ko muutettiin tähän...viides kerros ja hissi toki sinä päivänä rikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Meillä mentiin vain kolmanteen kerrokseen (ilman hissiä kylläkin myös) :D

   Poista