keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Sorry for party rocking

Mietiskelin tuossa juuri, että voisin näin maanantain kunniaksi tulla postailemaan... Joo, hiukkasen oon jäänyt päivissä jälkeen, kun tänäänhän ei ole kuin vasta keskiviikko :D No keskiviikon kunniaksi juttua kuluneelta viikonlopulta:

Meikäläisen silmissä Porissa on tasan kaksi yökerhoa: Kino ja Cabaret. Itselläni on paha tapa suunnata aina tuonne jälkimmäiseen, koska se on ihan armoton teinimesta (eli meininki on melkolailla kohdillaan). Nyt saatiin kuitenkin Jussin ja Tuomaksen kanssa hyvä syy poiketa normaalista ja suunnattiin remontoituun sekä uudistettuun Kinoon katsomaan, miltä mesta nykyisin edes näyttää. Ja olihan se tosi upeeksi laitettu! Sisäänpääsymaksukin oli ennen puolta yötä puoleen hintaan (vaikka netissä luki ilmaiseksi..) ja ikäraja lauantain kunniaksi 20v.
Mitään sen suurempia etkoja ei saatu aikaiseksi, kun kaikki kutsutut olivat joko viikonlopun kiinni intissä tai eivät halunneet tulla paikalle. No, mitä pienempi porukka sen paremmat pileet NOT :D Oli meillä silti ihan kivaakin.
(hallitsen näköjään sujuvasti tasan kaksi käsimerkkiä :D)Koitin posettaa Jussin kanssa samassa kuvassa ja hetken päästä tongittiinkin jo pullanpalaa ylös juomastani.. Ihan perussettiä taas :D


Päälläni oleva ihana musta peplum-toppi on uutukaiseni GinaTricotista. Vaikka yleensä suosinkin kirpparilla käymistä, tämä oli kyllä hyvän hintanen näin uutenakin ihan "oikeasta kaupasta": 12,95€.


Tulipahan jälleen todistettua henkinen kehittymättömyytemme, kun satuin vahingossa kurkkaamaan sunnuntaina Cabaretin fb-sivut.. Oho, ketäs se siellä kuvissa bailaileekaan :D (Kuva täältä lainattu)
Ei me siellä Kinossa sitten puolta tuntia kauempaa edes viihdytty.. Liian vähän ihmisiä ja nekin vähät vain istuskelivat sohvilla. Tie vei siis kohti tuttua ja turvallista :D


Sellaiset kemut meillä. Eipä tartte taas hetkeen käydä juhlimassa, kun pitäisi nyt vaan laittaa kaikki aika ja voimavarat tuon uuden kodin saattamiseksi kaatopaikasta toimivaksi kaksioksi.. Mutta ollaan me sentään jo saatu hommattua netti sekä pyykinpesukone! Mitä ne muutamat (kymmenet) purkamattomat laatikot nyt ketään haittaa :D
Tuomaksen TJ näyttäisi olevan tasan 260 (O___O) ja meikäläisellä on armonaikaa tasan 3 viikkoa ja 1 päivä kunnes koittaa "kutsunnat" ja ratkeaa melkoisen isot asiat näin tulevaisuuteni kannalta: marssinko ensi syksynä intissä vai laahustanko kouluun. Iiik! Sen verran olen petaillut sitäkin mahdollisuutta, etten pääsisikään vielä heinäkuun erässä palvelukseen, että varasin ensi syksyn harjoittelupaikan neurologiselta osastolta. No, eipä sekään huono vaihtoehto olisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti