torstai 24. huhtikuuta 2014

Lastenosasto ei petä!

Olen kuolannut jo pitkään tuollaista löysähköä pehmeää collegepaitaa, mutten meinannut millään löytää mieleistäni sopivalla hinnalla. Onneksi (tälläkään kerralla) H&M:n lastenosasto ei pettänyt ja sieltähän se perfect-yksilö sitten löytyikin: ihanan värinen, juuri sopivan kokoinen, sisäpuolelta pumpulinpehmeä ja hintaakin vain 9,95€. Kuvien ottamisen jälkeen menin kyllä inan tuunaamaan tuota lisäämällä muovisia timantteja "koruksi".


Söpö pantakin löytyi henkkamaukasta sieltä hellokitty-hiuspantojen ja barbie-pinnien välistä à 1,95€.


Paita on juuri sopivasti takaa inan pidempi. Niin täydellinen! (tosi kiva tuo hiusrajan väriero.. liian tumma meikkivoide + solarium yhdistettynä ponnarille sidottuihin hiuksiin, NOT!)


Halusin kiittää jollain pienellä muistamisella sinnikästä personal trainerinani toimivaa siskoani siitä, että hän viitsii motivoida minua menemään lenkille ja saa minut ylittämään lähes joka kerta itseni yhä uudelleen. Kukaan muu ei ole siinä ennen onnistunu, jotenkin tuo isosiskon auktoriteetti sekoitettuna siihen aitoon välittämiseen toimii!
Ostin H&M:ltä neonkeltaisen t-paidan ja lyhensin siitä tuollaisen napapaitapituisen. Halusin välttämättä hommata Sofialle juuri tuon värisen napapaidan ja kun ei sitä valmiina löytynyt, piti vähän soveltaa. Lopputulos oli kuitenkin luullakseni mieleinen :)


Valintatilaisuus takanapäin ja nyt pitäisi malttaa pari viikkoa odotella palvelukseenastumismääräystä postista.. Kaikille sitä ei edes lähetetä, kun osa hakijoista pitää karsia.... Apua?

8 kommenttia:

 1. Mä en oo muuten edes koskaan ajatellut, ettei sitä kaikille lähetetä...ollut aina oletuksena, että kyllä se itelle tulee (tuli).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin elän vahvasti toivossa, että se tulisi.. Mutta melko tiukkaan ne sitä siellä valintatilaisuudessa painottivat "joo, ei tänne kaikki pääse" :S

   Poista
 2. kyllä oli aivan mieleinen paita ! Enkä edes huamannut tuunausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelinki ettet huomaa mittään jos en heti sano ;) On ny meinaa uniikkii :D

   Poista
  2. niimpä ;D ! Hei voisiks lainata tota korua mulle häihin ?! Mul on niin isoja nuo kaikki, pitäs ollla joku hillitympi kun on se mekkokorukin :S

   Poista
 3. Ja kiitos kauniista sanoista :)

  VastaaPoista