tiistai 29. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 1/5

Siis mun on vaan niiin pakko ängetä tänne bloginkin puolelle tämän haasteen kanssa, joka on takuulla jo turhankin tuttu kaikille naamakirjassa roikkuville. Älkää kivittäkö, mutta koska vanhin siskoni haastoi minut eilen kyseiseen "turhuuteen" (niin monet väittävät, pyh!), ajattelin fb:n lisäksi päivittää viisi kuvaa arjestani myös tänne.
*Hullunkiilto silmissä*, koska odotin vaikka kuinka kauan jonkun haastavan minut, mutta olen ilmeisesti niin erakoitunut, että meinasi jäädä tuo haaste minulle haaveeksi. Sitten sisko pelasti<3 p="">
"Sofian kanssa mettässä juoksemassa, tällä kertaa 5km ylä- ja alamäkeä"Semmonen kuva tästä päivästä. Olin ennen lenkille lähtöä kyllä koulussakin klo 8.30-16 ja löysin itseni opinnäytetyön aloitusinfosta O___O Apua? Se sai minut rukoilemaan välivuotta yhä kipeemmin, etenkin koska tällä erää kaikki ehdotetut aiheet olivat kyllä NIIIN boooring kuin vain mahdollista. Josko ensi vuonna olisi paremmat :D

Menin puolivahingossa heittämään Sofialle ehdotuksen "hei, jos mentäs aamulla jo ysin aikaan lenkille?"... Vasta sanottuani tuon aloin miettimään, että aamupalaahan pitänee nousta syömään klo 6, koska minähän en tyhjällä mahalla lähde lenkille, en ole ihan niin konkari vielä (EDIT:mä muuten lähinkin parin rusinan voimalla sinne lenkille, kun en näemmä jaksanut kukonlaulunaikaan herätä..)! Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa, varsinkin kun kukun yhäkin puoli yhdeltä koneen ääressä..

ps. hajotkaa vaan wapproilijat krapulaanne aamulla! Meikäläinen unohti koko tapahtuman ja hyvä niin, eipä olisi edes huvittanut lähteä mihinkään riehumaan.

2 kommenttia:

  1. Mä aattelin ehkä skipata vapun! Ei ole oikein aikaa darrailla :D

    VastaaPoista