maanantai 7. huhtikuuta 2014

Arskat

No nyt saa luvan kesä tulla, kun meikäläinen sai hommattua uudet arskatkin!


Täydellisten (= tuntuvat hyviltä JA näyttävät hyviltä) aurinkolasien löytäminen tähän päähän on osoittautunut mahdottomaksi ja nykyään tyydynkin vain siihen, että lasit tuntuvat päässä edes hieman siedettäviltä (eli a) pysyvät päässä tippumati ja b) eivät paina ja puserra ainakaan ihan kauheasti). Tällä kertaa päähän sopivimmat lasit löytyvät Cubuksesta à 7,95€, mallia peilipilootit.


Samalla shoppailureissulla käytiin hommaamassa myös Tuomakselle uudet arskat. Vasta autossa tajuttiin katsoa toisiamme hieman tarkemmin ja huomattiin, että oltiin ostettu melkeinpä identtiset aurinkolasit :D Tuomaksen lasit ovat Seppälästä ja hintaa oli myöskin jotain alle kympin verran.
Käytiin räpsimässä postauksen kuvat Ankkiksella eli Harjunpään Ruosniemen ankkalammella. Hiukan karun oloinen mesta, eikä siellä yhtäkään ankkaakaan kyllä ole.


Loput viikonlopun meiningit kollaasina:


Hiukan on ruvennut ketuttamaan nämä viikonloput, jotka ovat yhtä suorittamista nykyisin. Väkisinkin tulee kiirus keretä tekemään kaikki mahdollinen, kun Tuomas on lomilla pe klo 15.30:sta sunnuntai-iltaan. Äkkiseltään ajateltuna tuo kuulostaa melko pitkältä ajalta, onhan siinä yli kaksi vuorokautta aikaa... Mutta kun pitäisi hoitaa juoksevia asioita, käydä kyläilemässä, ulkoilla, syödä, järjestellä kotia, hoitaa koiria, Tuomaksen nukkua univelkojaan ja olisihan se mukava välillä vain löhötäkkin toisen kainalossa hetki tekemättä yhtään mitään. Aikaa on niin rajallisesti ja tekemistä taas loputtomasti. Ei mikään kovin hyvä yhtälö!
Tänä viikonloppuna käytettiin aikamme oikeastaan melko tehokkaasti, kerettiin käymään Sofian rääkättävänä porras-&intervallitreenin merkeissä, shoppailemassa, kyläilemässä molempien porukoilla, saunomassa, koiralenkkeilemässä, kantamassa viimeisetkin mööpelit uuteen kotiin, vaihtamassa kesärenkaat, mättöömässä ja vieläpä nukuttiin enemmän kuin 6 tuntia yössä. Nyt on kaikkensa antanut olo ja taas olisi uusi viikko edessä.. Mää en niinku kestä!

4 kommenttia:

 1. Jaksaa jaksaa :) Tiedän niin tuon tunteen ko viikonlopussa ei tunnin riitä!

  VastaaPoista
 2. Se on btw ruosniemen ankkalampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää mietin tota vaikka kuinka pitkään ja päädyin tohon harjunpäähän.. No väärin meni! :D Kiva ku korjasit :)

   Poista