perjantai 4. huhtikuuta 2014

the Huppari

Joskus saan todella omituisia päähänpistoja, jotka minun on vain ihan pakko päästä toteuttamaan. Nyt oli vuorossa ajatus siitä, että kolmen viikon päästä pidettävässä intin valintatilaisuudessa minulla on oltava jokin kiva huppari päälläni. Mikään jo olemassa oleva riepuhan ei tietenkään käy vaan sen on oltava juuri tietynlainen. Ei siis auttanut muu kuin lähteä sitä täydellistä hupparia metsästämään.
Oltiin Tuomaksen ja Sofian kanssa viime vikonloppuna yhden yön minilomalla isin luona Espoon seudulla ja siellähän nuo shoppailuapajat ovat hieman runsaammat kuin täällä tuppukylässä. Sieltä tämä the Hupparikin sitten lopulta löytyi, H&M:n lastenosastolta, 19,95€. (+varvassukat.. en löytänyt muita :D)


Meninpä ihmettelemään kassalla ääneen, miksei hupparin hupussa ole lainkaan kiristysnauhaa, vaikka reiät moiselle kyllä löytyy. Myyjä totesi, että heillä lastenosaston (pienellä painotuksella) huppareissa ei ole nauhoja kuristumisvaaran vuoksi. Joudun siis kestämään nauhattomuuden tai vaihtoehtoisesti menemään aikuisten puolelle shoppailemaan, nyyh!


Sitä, miksi juuri tämä huppari on parempi kuin muut hupparit valintatilaisuuden kannalta, en kyllä itsekkään tiedä.. Mutta pääsinpähän ainakin päähänpinttymästäni eroon :D

Pyörittiin shoppailemassa useampi tunti, onneksi meillä oli tuo (päätön) kassinkantajamuuli mukanamme :))


Aikataulullisista syistä pystyttiin olemaan Espoossa vain pe-la, mutta olihan se silti tosi kiva päästä sielläkin vähän pyörähtämään. Ja saatiin taas herkutella isin gourmet-ruuilla naminami!

4 kommenttia:

 1. No mutta tuohan on just ihana huppari :) Ja jos kerta reiätki löytyy, voihan sen kiristysnauhan lisätä ite :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) suunnitelmana olikin lisätä nauha itse kunhan löytyy jostain sopivan värinen :)

   Poista
 2. Ääää, miten ihana huppari ja noi varvassukat vasta upeat onkin! Onko ne H&M:stä kanssa?
  Oon löytänyt vaan Prismasta yhdet varvassukat, kun muualla ei jostain syystä myydä niitä, vaikka ne ois just kaikista parhaimmat sukat jalalle.
  Netistä tarttis tilata kalliilla hinnalla.

  Ja itse omistan tällä hetkellä 4 varvassukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi varvassukat oon saanu joskus 10-vuotiaana lahjaksi ja satuin nyt bongaamaan ne sukkalaatikostani :D Enpä kanssa ole moisiin paljoakaan törmäillyt kaupoissa..

   Poista