perjantai 25. huhtikuuta 2014

Opiskelijan urheiluosasto

Eikös se niin mene, ettei köyhällä ole varaa ostaa halpaa? Kerrankin voisin melkein uskaltaa kumota tuon iänikuisen totuuden huutamalla väliin LIDL!
Urheilukamat maksavat aivan sikana liikaa. Se on karu totuus, jonka olen melko hyvin onnistunut ohittamaan ostamalla kaikki treenikamppeet kirpparilta. Lenkkarit sentään hommasin ihan uusina ja vieläpä urheilukaupasta. Ja no.. maksoin niistä sen 140€. Ymmärrätte varmaan, että opiskelijalla ei ole varaa kuin kirppariin. Niin ja Lidliin!


Ostin jo hetken aikaa sitten itselleni Lidlistä sykemittarin, urheilurintsikat ja sukkia. Halusin hiukan testailla noita ennen kuin tulen kertomaan tuomioni ja nyt olen päätökseni tehnyt: suosittelen todellakin!

- Sykemittari on ollut ainakin toistaiseksi todella hyvä ja ajanut mainiosti asiansa. Iso plussa helppokäyttöisyydestä ja siitä, ettei sykevyö paina ainakaan minulle mustelmia kylkiluihin! Ainoa miinus lienee pieni piippaus, joka kuuluu nappeja painellessa.. Sitä ei ilmeisesti saa pois. Maksoinkohan tuosta jonkun 15€ suunnilleen, eli eipä ollut hinnalla pilattu.

- Urheilurintsikat olivat suuri kysymysmerkki. Jotenkin en jaksanut uskoa noihin 9€ maksaneisiin liiveihin tippakaan. Tällä hetkellä nuo eivät ole sen vähempää kuin ehdottomat lemppariliivini ja kävin äkkiä ostamassa toisetkin varastoon. Valitsin vahvimmalla tuella varustetut kolmesta eri vaihtoehdosta, ihan vain varmuuden vuoksi. Noissa on sellainen kiva plussa verrattuna esim H&M:n urheilurintsikoihin, että nuo saa ihan oikeasti yksin jopa pois päältään! En tiedä olenko jotenkin avuton, kun meinaan aina jäädä niihin henkkamaukan liiveihin jumiin :D

- Kuvassa ei ole jo kauemmin sitten ostamiani urheilusukkia, jotka ovat ihan best of allsit. Sellainen huomio Lidlin sukkien mitoituksesta, että ottakaa mielummin pienempi kuin isompi koko! Normaalisti jalkani on 39, mutta nuo 39-42 ovat ihan jätti-isoja, kun taas 36-38 on ollut sopiva.

Sellaisia kokemuksia Lidlin halppistarjonnasta. Tällä hetkellä kyttään kuin haukka, koska noita urheilurintsikoita tulisi taas valikoimiin, ajattelin meinaa hommata niitä ainakin viidet lisää inttiä ajatellen.

4 kommenttia:

  1. Lidl on vaan niin huippu paikka,monessa muussakin tuotteessa kuin vain mainitsemissasi :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen semmosta verkkokauppaa ku Sports Direct :) edullista!

    VastaaPoista
  3. Mul on kans yks sellanen Lidlistä ostettu urheilupaita, mikä on ihan parhautta pyöräillessä ja lenkkeillessä :D Kyl ne vaan toimii!

    VastaaPoista