keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Rullaillen etiäpäin

Kirjoittaminen tökkii oikein kunnolla, joten kuvanlaaduultaan aivan järkyttävän karsee kuva alustakoon postauksen aiheen:


Oon innostunut näin kevään tullen rullaluistelemisesta! Koko talven suunnittelin rullisten hommaamista ja kyttäilin Tori.fi:stä josko sopivat ilmestyisivät kaupan. Lopulta bongasin sattumalta nämä 10€ maksaneet rullikset fb:n vaihtoringistä. Varauduin siihen, että näissä on pakko olla jotain vikaa kun kerran hintaa oli noin vähän. Väärässä olin onneksi ja ainakin toistaiseksi nämä ovat osoittautuneet oikein passeleiksi.
Kypärän sain Tuomakselta ystävänpäivälahjaksi. Stadiumissa sattui olemaan synttäreiden kunniaksi kaikki tuotteet -25%, joten potalle ei jäänyt hintaa kuin reilu 20€.


Polvi- ja kyynärsuojat löytyivät jo omasta takaa, mutta rannesuojia löysin vain yhden.. No, se yksi ei paljoa suojaa kaatuessa, joten hommasin kokonaan uuden parin Tori.fi:stä 4€ posteineen.


Koko roska (rullikset, kypärä ja suojat) kustansi siis vain n. 35€, ei paha! Nyt kun oppisin vielä jarruttamaan ja pysymään pystyssä niin uskaltaisin itsekseni lähteä rullailemaan... :D

Ennen kuin isken kiinni tuohon vieressä odottavaan mämmipurkkiin, tässä vielä pari söpöstelykuvaa koiruuksista:



6 kommenttia:

 1. Mullakin on tuolla rullikset, en ole stadissa asuessa niitä käyttänyt :) Jos tänä kesänä ;)

  VastaaPoista
 2. pystyispä täälläkin jo rullisteleen...viime keväänä ja kesänä jäi väliin ku olin raskaana...innolla siis odotan et täällä puhistetaan tiet... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sora on kyllä ikävää, kun sen putsaamista pitää venailla (ja aina niitä ei edes puhdisteta :D). Itse jouduin rullailemaan pienen pätkän puhdistamattomalla pyörätiellä ja ei kiitos enää ikinä! :D

   Poista
 3. toi kypärä on kyl niiin ihku :D

  VastaaPoista