lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kengät kaikessa yksinkertaisuudessaan

Olen tainut hemmotella jalkani liian hyvillä kengillä ihan piloille! Viime aikoina en ole paljoakaan muuta pistänyt kinttuihini kuin nuo maailman parhaimmat pronaatiotuelliset juoksukengät, ja niistähän jalka tykkää. Ei tarvitse jalanpohjan lihasten paljoa miettiä, missä asennossa räpylä maahan osuu, kun kenkä hoitaa senkin niiden puolesta. Askel on kepeä ja käveleminen on vaivatonta.

Sitten nuo luottolenkkarini pettävät minut ja yhden juoksulenkin aikana jalan sisäsyrjään kehittyy ihan hervottoman kipeä rakko... Päästäkseni kuitenkin kävelemään, rakosta huolimatta, koitin kaivella kenkävarastoistani jotkut sellaiset jalkineet, joissa ei ole mitään sen kummempaa muotoilua. Ainoat, jotka löysin olivat tennarit.. Ja tennareilla en tykkää kävellä niiden liian ohuen pohjan vuoksi.
Minun oli siis pakko käydä hommaamassa jotkut kengät, joilla pääsen kävelemään:


Cittarista tarjouslenkkarit à 19,90€. Ei ole minkäänlaista muotoilua sisällä, mutta silti nämä ovat yllättävän hyvät jalkaan. Ja no.. Väri on ihan paras mahdollinen! Nyt saa jalat luvan tottua ei-niin-hyviin jalkineisiin.

2 kommenttia:

 1. Osta varvaslenkkarit !
  Tavalliset lenkkarit huonontavat jalkaa, mitä paksumpi pohja sitä huonompi kenkä. Missään tapauksessa kenkä ei saa tukea jalkaa. Jalkahoitoa hiukan opiskelleena tiedän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitikin heti perehtyä aiheeseen hiukan tarkemmin, kiitos vinkistä! :)

   Poista