sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Fleece-lakki!

Viikonloppu hurahti espoossa ja lauantai meni käsityömessuilla! Kävin Wanhassa Satamassa kurkkimassa millaiset messut sieltä oikein löytyy ja olihan ne aikas hienot! Odotin jotain paaljon pienempää =D
Messuilta tarttui mukaan pari metriä kangasta ja lankoja (ompelulankoja siis!) sekä SUURI KÄSITYÖLEHTI KOTIINKANNETTUNA VUODEKSI ETEENPÄIN!! Oli aikamoinen messutarjous, 41€/vuosi ja äitini lupautui maksamaan tuosta puolet, jes! Huomenna tulee kuvia kankaistani :)

Sitten otsikon asiaan, eli fleece-lakkiin. Koko viikonlopun olen ollut kuivilla ompelemisesta ja heti kotiin päästyäni syöksyin ompelukoneen äärelle. Koko bussimatkan meni suunnitellessa uutta lakkimallia, eli tämä yksilö on täysin käsialaani.



Värit ovat vähän väärät kuvassa, mutta oikeasti siis harmaa lakki, oliivinvihreä vuori ja turkoosit napit yläkulmissa (nämä kiinnittävät samalla vuorin, ettei se joka kerta, kun riisuu lakin valahda ulos..)

2 kommenttia:

  1. Luin aluksi että fleece-takki ja ihmettelein että toihan on pipo mut sit tajusin virheeni :: DD Ihanan lämpösen näkönen:)
    Käsityömessut on ihania !

    VastaaPoista
  2. Noni, sait lehtes :D Ei tarvi enää lähetellä sin sposteja et olisin kiinnostunut mut en ihan varma sisällöstä et viittisitteks te vai etteks te viittis :D

    VastaaPoista