sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Kirppistrikoosta pusero

Tein jälleen paidan mutta tällä kertaa koko ei ollut 70cm, eikä 92cm vaan S!
Jo pitkään olen suunnitellut tekeväni itselleni trikoopuseron, mutta kalliit materiaalit eivät antaisi lupaa mokata, joten en ole uskaltanut edes kokeilla..
Noh, tänään kiertelin jälleen kerran kirpparilla ja bongasin iison palasen musta-valkoista kuviotrikoota. Ei hirveän paksua ja hieman joustavaa, eli oikein mainiota paitakangasta!
Kaavat ovat Joka Tyypin Kaavakirjasta se raglanhihainen pusero. Hyvin (liian!) helppo malli, joten minäkin onnistuin!


(älkää kiinnittäkö huomiota kamaliin yöhousuihini =D)

Pääntiekanttauksen tein punaisella resorilla hieman eri tavalla kuin ohjeessa käskettiin. Tällä tavalla tuo pääntie venyy muttei roiku rumasti. Jouduin myös hieman pidentämään kaavan helmaa ja hihoja.

Ihan kivahan tästä tuli, hieman erikoinen ehkä.. Ajattelin jopa laittaa tämän huomenna kouluun, saas nähdä kuinka monta halveksuvaa katsetta kerään!

5 kommenttia:

  1. Toihan on kiva! Mä olin tänään ekaa kertaa koko koulu-urallani korkokengissä koulussa :DD tärkeä tieto.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun olit kommentoinut. Dinohatun kaavan sain tuolta yheltä TildaFoorumilta (en kyllä enään muista henkilön nimeä :D). Ihana tuo hattu jonka olet tehnyt :)

    VastaaPoista
  3. Moikka,

    vasta blogiin eksyin ja täällähän on vaikka mitä hienoa!

    Hauskoja nuo sun hatut =)

    VastaaPoista
  4. Mitäs koulussa sanottiin? =)

    Kuinka olet tehnyt noi sun Iita laput? Onko tuollaisia valmiita pahvipohjia myynnissä?

    VastaaPoista
  5. Kyselit kaapelista jota käytin koruissa. Muistaakseni kyseessä oli MK johto. Tavallisessa MMJ:ssä (valkoinen sisällä käytettävä kaapeli)on 3 tällaista johtoa sisällä. Yleensä näitä myydään 50, 100 tai 200 kiepissä, mutta joissakin myymälöissä sitä saa ihan metritavaranakin. Tosin jos satut löytämään sitä jostain kierrätyskeskuksesta niin saat varmasti halvemmalla. Joltain tutulta/sukulaiselta joka on rakentanut/remontoinut saattaa myös löytyä kyseistä kaapelia, koska sitä usein jää yli. Kyselet vaan tutuilta ja rautakaupoista.

    VastaaPoista