sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Villieläimiä, kassi ja lappuset

Apua! Voiko naapuri tehdä valituksen jos ompelee ja saumuroi klo 10-21 välisenä aikana? Viime aikoina olen huomannut, että aina kun painan ompelukoneen tai saumurin poljinta yläkerran naapuri alkaa "hakkamaan nauloja seinään"! Yleensä aloitan ompelemisen vasta koulun jälkeen ja lopetaan viimeistään klo 21... Hieman pelottaa, että saamme minun takiani valituksen :|

Jotain mukavampaa, nimittäin villieläimiä :) Pehmojen korkeus on n. 13cm, eli aikas pieniä ja vaarattomia petoja ovat. Näille ei ole mitään määränpäätä, ehkä otan mukaani markkinoille ja yritän parilla eurolla päästä eroon.. (norsun fleece näyttää tosi nyppyseltä, ei luonnossa ole noin kamala)



Ompelin toisen kangaskassin, tämä päätyy markkinapöydälle ja jos jää myymättä niin pukinkonttiin :)



Kännykkäkoruja ja avaimenperiä kutistemuovista. Tykkään liikaa tehdä näitä, mutta onneksi tarvikkeiden vähyys rajoittaa (näitä saan vain helsingistä, joten ihan joka päivä en pääse lisää ostamaan =D) Voitte vain arvata minne nämä päätyvät..



Eilen illalla askartelin tälläisiä. Kasa "Handmade by Iita"-lappusia. Laitan jokaiseen markkinoille menevään tuotteeseen tuollaisen ja kirjoitan lisätiedot tuohon (esim paitojen, mekkojen ja lakkien koot..)



(olen huomannut, että teen paljon kirjoitusvirheitä teksteissäni. Älkää ottako niitä huomioon :) sen siitä saa kun liian nopeasti ja intoa täynnä kirjoittelee..)

4 kommenttia:

  1. Söpön pelkistettyjä nuo eläimet ja kiva idea toi handmade by iita -juttu : )

    VastaaPoista
  2. Ihan sikahienoja juttuja! Toi kassi on ihan SUPERHIENO!! :D Ja noi pehmot! Ja avaimenperät! Rakastan tämmöstä pientä roinaa :D

    VastaaPoista
  3. Toi kassi.. :D Ah mikä namu <3

    VastaaPoista
  4. Toi kassi.. :D Ah mikä namu <3

    VastaaPoista