lauantai 12. syyskuuta 2009

Puolikas pupu ja kangaskassi

Sain eiliseltä Tilda-kurssilta mukaani Tilda-hiiren kaavat. Seuraavan kerran kurssi on pari viikon päästä, joten enhän minä malttanut odottaa. Aamupäivä hujahti erään ompeluksen parissa, mutta siitä lisää ensi viikolla ;)

Malttamattomana aloin tehdä Tilda-pupua (muutin hiiren korvat kanin korviksi..). Halusin välttämättä saada ommeltua korvat ja kädet sivusaumaan (koska vihaan käsinompelua..) Toiveikkaana muokkasin kaavoja ja lopputuloksena useaan otteeseen seinään heitetty kani jonka kohtalona oli joutua koiran leluksi (meni niin pilalle, etten viitsinyt tuhlata fleeceä jalkoihin..) Aika karmiva mielestäni.. Auton alle jäänyt citykani..



Onneksi Elvis huoli tämän erikoisen yksilön ja vahti sitä koko päivän, vasta illalla antoi muiden koskea siihen :)



Lisäksi ompelin jotain hyvin tylsää, kangaskassin. Tein hieman erilaisella tekniikalla kuin yleensä joten säästyin kahvojen |x| ompelulta (jos joku tajuaa mitä tarkoitan, eli kun yleensä kahvat kiinnitetään ompeleella, joka näyttää neliöltä, jossa on X sisällä..)
Tuli kyllä niin sekavasti ilmaistua itseään, joten antakoon kuvan selittää :D



Alunperin kassin piti valmistua myyjäisiä varten (pakko keksiä jotain myytävääkin sinne :D) mutta tykkään tästä niin, että taidan ottaa omakseni (hmm.. 7. kangaskassini..)

Tänään ehdin tekemään muutakin, mutta niist sitten lisää myöhemmin :)

1 kommentti:

  1. Elvis iloisena!! :D Ahahah aika kauhea toi jänis :D Mä ihmettelinki ku ei sitä meiän takapihan pupua oo taas näkyny pariin päivään.........

    Toi kassikangas..... :DDD

    VastaaPoista