keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Viime viikon kootut teokset =)

Viikonloppuna tein vaikka mitä ja osa jäi esittelemättä. Lähinnä tälläisiä pieniä juttuja, kuten jo aiemmin tekemälleni kirahville emo. Vähän isompi, kuin "poikanen".



Yritin tehdä samanlaisen jouluessun kuin itselläni oli pienenä.. Noh, en onnistunut. Jouluessun sijaan tästä tuli taiteilijanessu. Koko siis 110cm, eli ei itselleni =D



Minulla oli maanantaina nimipäivä ja äiti antoi nimpparilahjaksi Muumimukin! Tämä on kokoelmani 7. muki!



Muutuin eilen kirpparirotaksi ja pyörimme usealla kirpparilla siskoni kanssa. Lopputulos on, että Porin keskustan kaikki kolme itsepalvelukirppistä ovat hyvin syvältä. Onneksi Fidasta löytyi retropussilakana. Tylsän värinenhän tuo on mutta koska muuta ei löytynyt, suostuin maksamaan tästä huimat 1,5€. (kuvassa kangas on jo työn alla :D)



Uusi lakkimalli, ei kovin hieno mutta kehiteltävissä! Oudon tapani mukaisesti nimesin tämänkin lakkimallin, Höppikseksi tällä kertaa =D



Heijastin. Taustapuolella on hakaneula kiinnitystä varten. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tälläistä =) (niin, tuo pahvi ei kuulu heijastimeen =D)

3 kommenttia:

  1. anteeks nyt vaan mut en taida jaksaa enää kommailla sulle ku se on ihan turhaa. sä et kommaa ikinä mun joten miks tuhlaan aikaa tänne?

    VastaaPoista
  2. Tuo oli mielestäni aika törkeä kommentti. Jos blogissani vieraileminen on mielestäsi ajanhukkaa niin ole hyvä ja ole tulematta! Anteeksi, etten ollut ymmärtänyt kommenttiesi taka-ajatusta! Huh!

    VastaaPoista
  3. ^ Heh.. :D Kirpparirotta ja hesesika <3

    VastaaPoista