torstai 7. heinäkuuta 2011

(ehkä vähän liiankin) kevyt mekkonen!

 Lähdettiin Sofian kanssa pyörimään alennusmyynteihin, mutta lupasin etten osta mitään (varsinkaan mekkoja), eli lähdin kaupungilta tyhjin käsin. Sofia kylläkin totesi ettei hänen ostamansa kesämekko ollutkaan niin kiva kuin kaupassa näytti, joten minä tarjouduin uhrauduin ostamaan sen. Oikeastaan äiti maksoi mekon loppujen lopuksi, eli kiitos Mami =)
Ihanan kevyt HM:n mekko, tykkään! Uskaltaisinkohan joskus laskea montako mekkoa minun vaatehuoneestani mahtaa löytyä..?

(minulla oli juuri lause kesken kuvassa, näytin varsin järkevältä :D)

Tänään toteutin myös yhden asian, joka on ollut "to do"-listallani about kaksi vuotta, nimittäin kaavapaperirullan hankkiminen! Ostin Eurokankaasta 50x1m rullan, eiköhän tuo riitä hetkeksi :D
 
 

Illalla tein vielä yhden pikaisen ompeluksen. Tuo tämänpäiväinen mekkonen on todella kevyt ja helma lähtee hulmuamaan pienemmästäkin tuulenvireestä. Nolojen tilanteiden ehkäisemiseksi ompelin trikoiset "mikrosortsit". Otin mallia legginsien kaavasta ja lyhensin kunnolla. Kaupassahan on niitä reisimittaisia trikoita, pyöräilysortseja, ne ovat kamalia, mutta onneksi itse tekemällä saa mieluiset! Nyt ei haittaa jos helma tahtoo elää omaa elämäänsä, kun alta vilkkuu vain sortsit =)



1 kommentti:

  1. Ihana mekko! Paljonko maksoi eurokankaassa tuo kaavarulla (nimim. ostin 10m eikä se kyllä riitä mihinkään....)?

    VastaaPoista