tiistai 26. heinäkuuta 2011

Mekko ja kaikkea muuta mahdollista!

Tänään vietin koko päivän ihan omaa aikaa! Jussi meni Noormarkkuun kuudeksi tunniksi, ja minun piti tehdä kaikkea järkevää tuona aikana. Voitte vain arvata, kuka selaili kaikki netin käsityösivustot ja surrutteli ompelukoneella nuo 6 tuntia..
Löysin TÄÄLTÄ ihanan kaavan, jota halusin kokeilla. Kangasvarastoni on nykyään aika olematon, joten yksi harvoista kankaista, jota oli tarpeeksi mekon toteuttamiseen oli tämä retropeittopussi. Muokkailin kylläkin kaava hieman (ja taistelin tunnin Jussin koneen kanssa saadakseni sen avaamaan PDF-tiedostoja!)
Mekko on kokoa n. 1v.


 Takaa mekko menee kivasti ristiin. (ihan en ehtinyt silittää tuotostani...)

Ja aukinaisena onkin aika erikoisen mallinen mekoksi =)


Lauantaina, elikkäs alle viikon päästä, lähdetään viikoksi Nizzan auringon alle. Kävin tänään hakemassa ison matkalaukun äitiltä lainaksi ja pitihän siihen matkalaukkutunniste saada! Käytin tuotokseeni askarteluhuopaa, kontaktimuovia, koristenauhaa ja napin. Aika räpellys, mutta ajaapahan asiansa!



Sain tädiltäni ison pussillisen mummini vanhoja kankaita. Seasta löytyi ihana pöytäliina, jossa oli vielä laputkin kiinni! Tämä pääsi heti keittiön pöydälle. Ja huomatkaa IKEAn muovijakkarat, 5€/kpl! :D


Pyörähdettiin kirpparillakin tänään ja törmäsin aivan ihaniin käsintehtyihin kortteihin! Kortin mukana tuli kirjekuori ja hinta 2€/kpl! Joku on kyllä pahasti aliarvioinut korttiensa arvon.. Oli niin ihania, että ostin yhden varastoon (vaikka tekikin mieli ostaa ne kaikki!)

VAROITUS! Ethän koskaan syö tomaattia tietokoneen ääressä. Varsinkaan jos tietokone ei ole omasi. Ja varsinkaan jos sinua on kielletty syömästä kyseisen koneen äärellä. Hups, sori Jussi..


Huh, mikä jättipostaus :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti