torstai 21. heinäkuuta 2011

Ikeasta verhot ja läjä muuta tarpeellista

Lähdettiin maanantaina Tampereen reissulle minä, Jussi, Jussin äiti ja Minka. Ensin pyörittiin useampi tunti Ikeassa (ihanaa!). Jussin ja mun yhteinen lasku oli vain 65€ ja tuli hankittua kaikki mahdollinen tarpeellinen mitä Ikeasta saa (paitsi kauha! Ikeassa ei myyty kauhoja!?).
Koko reissun pääasia oli hankkia keittiöön verhot. Käytiin koko kangasvalikoima läpi ja ainoa, joka nappas oli hyvinkin tuttu kuosi! Sama kangas kuin olkkarin verhoissa, mutta värit vain toisin päin. Tähän kuvioon, kun ei vaan voi kyllästyä! Tummat verhot ovat keittiössä melkein pakolliset, muuten iltapäiväaurinko laittaa koko köökin kiehumaan =D



 Ostin löytönurkasta reilun metrin tätä kangasta, hinta 4€!


Kaiken tarpeellisen lisäksi muutama heräteostoskin, mm. 2pkt aivan ihania Ikean laastareita (1€/pkt!) ja hirvenpään muotoisia pastoja!


Mentiin Tampereelta suoraan kolmeksi päiväksi mökkeilemään. Olihan minulla kamera mukana ja huimat 2 kuvaa tallentuivat muistikortille. Kuva suloisesta linnunpesästä, joka löytyi mökin puuvarastosta. Pesä oli jo hylätty, joten uskallettiin käydä kuvaamassa. Toisessa kuvassa, myöskin suloinen,Jussi =)


Käytiin Tampereen reissulla toki Triteksissä - tai siis Triteksin edessä toteamassa, että liike on suljettu..

1 kommentti:

  1. Aivan IHANIA nuo pastat! Mie haluan kans nuita! :D _HETI_ :D

    VastaaPoista