sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Mieluista mekkomatikkaa!

Maksimekko + Liian lyhyt t-paita = Täydellinen trikoomekko + Hamonen

Tuolla laskukaavalla tuunasin  H&M:n alesta ostetun L-kokoisen maksimekon. Ale-hinta mekkolla oli 5€ ja kangastahan on PALJON, ostinkin mekon mahdollisimman isossa koossa juuri tuon trikoon takia.

 Kaapin pohjalta kaivoin monta vuotta sitten Berliinistä ostetun liian lyhyen mustan t-paidan. Paita poikki, vähän kavennusta, helman rypytys ja yläosan yhdistäminen helmaan. HELPPOA! Lopputulos on juuri sitä, mitä halusinkin, t-paita-yläosainen trikoomekko, joka ylettyy hieman polven yläpuolelle.

(tajusin tätä ommellessani, ja pitihän se ihan ääneenkin huutaa "JUSSI, MEILLÄHÄN ON PARVEKE!" sinne siis kuvat ottamaan!)

Loppuosasta ompelin hameen, jonka voi sitten yhdistellä minkä yläosan kanssa tahansa (kuvassa siis musta toppi). Vyötäröllä leveä kuminauha.


 Tässä vielä kuva alkuperäisestä maksimekosta. Mittasuhteena olkoon tuo ovi. Mekko todella oli MAKSI!


Anttilan alesta löytyi suloinen kukkamekko. Maksoin tästä 24€, hups..


(Tänään minulla on no-makeup-day, mikä todella näkyy kuvista. Siis, ymmärrystä ihmiset :D)

5 kommenttia:

  1. Tosi kivat oot tehny! Sopii sinulle ja voi että oot kyllä nätin näköinen...ihan kuin barbie nukke...ja jos sulla ei nyt oo meikkiä ni todellakaan et sitä tarvitse!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Näin kesälomalla ei vain jaksa aamuisin tuhlata reilua puolta tuntia meikkaamiseen ja hiusten laittoon, mielummin nukun sen ajan! :D

    VastaaPoista
  3. Mahtava idea! Itsekin katselin aleissa noita mekkoja sillä silmällä että jos paloiksi laittaisi muttei sitten kuitenkaan löytynyt tarpeeksi kivakuosista.

    VastaaPoista
  4. Kivat uudistukset!
    Samaa miletä, todella nätti ilman meikkiä :)

    VastaaPoista
  5. Kivat ompelukset :) katselin samaa mekkoa mutta en sitten ostanutkaan :/ Olet kyllä todella kaunis ilman meikkiä :)

    VastaaPoista