sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Huopakortteja ja Meidän olohuone

Askartelin muutaman huopakortin lisää. Kukkakortti on vielä tuparikortti. Loput örkkikortit tein huvin vuoksi, onpahan ainakin kortteja sitten, kun tulee yllättävää tarvetta! Näihin kortteihin käytin vain sitä askartelukaupan liimaputellii, ja olihan se ihan OK kuivuessaan. Kortit eivät joudu kauhealle koetukselle, joten kuumaliiman kanssa sählääminen tuntuu turhalta.


Muutosta on nyt parisen viikkoa ja pikku hiljaa kämppä alkaa rakentua ja tavarat löytävät paikkansa. Tuntuu kyllä jo ihan kodilta, onneks! Tässä pieni esittely olohuoneestamme:

Eteisestä päin näyttää tältä. Sisustuksen väreissä ollaan pyritty pysymään mustassa, valkoisessa ja ruskeassa. Huonekalut on sekoitus minun ja Jussin tavaroista. Sohva, pöytäryhmä ja baarijakkara ovat minun yksiöstäni ja TV-taso ja matto Jussin entisestä huoneesta. Ikean LACK-sohvapöydän ostimme uutena, mahtoiko maksaa 5€! Ohuet valkoiset verhot lyhennän, eli tuo ylätaitos ei ole pysyvä ratkaisu =)

Parvekkeen ovelta katsottuna. Jussin valtakunta löytyy nurkasta, siellä on hänen valtava pöytäkoneensa. Meikäläinen tyytyy läppäriin ja Mokkulaan!

Yhä parvekkeen ovelta päin katsottuna. Piano on minun, vaikken osaakkaan kunnolla soittaa muuta kuin Burana-mainoksen Elizen =D

Television päällä on edelliseltä asukkaalta jäänyt taso. New York-taulu on Jussin ja nuo huopaeliöt lähtee tuosta heti kunhan keksin niille toisen paikan! 

Siinäpä meidän olohuone (,joka haisee tällä hetkellä ihan koiralta! Kiitos tuon Jussin pitkänukkaisen karvamaton..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti