keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Isosiskon synttärilahja

Jokaisella ihmisellä on ainakin se yksi tyyppi, jolle lahjan hankkiminen ei ole tuskaista kaupoilla pyörimistä, vaan mukavaa. Minulle tämän henkilö on ehdottomasti isosiskoni Minka! Ja syynähän on se, että Minkalle "uskaltaa" tehdä lahjan itse, ja mieltymykset ovat harvinaisen selvät; pinkkiä ja pingviiniä. Ja sillä linjallahan jälleen mentiin:

Kortin pingviinikuvan tilasin valokuvia tilatessani netin kautta. Kopioin siis röyhkeästi googlen kuvahausta kuvan ja tilasin siitä valokuvan. Korttipohja on Tiimarista, ja sisälle leimailin tekstiä.


Kello on Ikeasta, 2€. Tulostin ja vaihdoin vain taustapaperin. Tähän ohje TÄÄLTÄ


Muistivihkokin on Ikeasta (pakkausmuovi vielä päällä, siksi kiiltelee). Lapaset on jo aiemminkin blogissa vilahtaneet, siis itse virkatut. Pinkkiä, pinkkiä!


Lisäsin pakettiin vielä Rhealle uuden takin. Tämähän on sateenpitävä ja vuori on fleecee. Sovitinkin tätä Rhealle salaa silloin kuin se oli täällä hoidossa, hyvin sopi!

Lopuksi tungin pakettiin mukaan aiemmin esittelemäni keittiöpyyhkeet (tuossa yhdessä pyyhkeessähän lukee MINKAN KEITTIÖPYYHE, siksi kuvasin ne hieman päällekkäin ;)  


Ja pari leimailtua tiskirättiä. Otin perhoskuvioidun testikäyttöön, ja ainakin vielä on väri paikallaan (en uskaltanu kiinnittää kangasväriä silittämällä, ties vaikka koko tiskirätti sulaisi silitysrautaan kiinni!)

 
Taittelin sanomalehdestä itse lahjapussin (joka epäonnistui, siitä ei siis kuvaa ;) Toivottavasti on saajan mielestä kiva lahja!
Pingviiniaiheessa pysyäkseni, löysin viime viikolla kirpparilta tämän supersuloisen Happy Feet-pingun munan, 0,5€. Vein tämän heti Minkalle. Pingviini siis kuoriutuu munasta, kun sen kääntää! Aivan IHANA!

 
Ja nyt pysyäkseni aiheessa Minka: tässä hauska paita, jonka Jussi sai Sisiliasta Minkalta tuliaisena. Kuvassa joku paikallinen kuuluisuus kuulemma. Ihan tosi magee!

 
Valokuvamaraton..! 

2 kommenttia:

  1. ihana lahja on kyllä, ja kiva kun koirakin saa omansa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vaan. (;

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Garibaldi

    Ei ollut kuule mikään turha jätkä tuo ystävämme GG!

    VastaaPoista