keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Valokuvia kehyksiin ja kirpparipaita

Innostuin tässä illalla tulostamaan kuvia koneelta ja lätkimään niitä kehyksiin! Jussin tulostin on joku Canonin perusjuntin perustulostin, eli ulos ei tule kovinkaan huikean laatuisia kuvia (+Picasa tykkäsi mössöttää kuvanlaadun jo ennen tulostustakin!). Ei se ole niin nokonuukaa, joten pikselimössöt kelpasivat.
Alunperin lähdettiin ostamaan kehyksiä Jussin äidin synttärilahjaan, mutta minäkin menin hairahtamaan, ja ostin itsellekkin yhdet kehykset.

Kahden kuvan kehys, 3,90€ HalpaHallista. Tulostin pari kuvaa Nizzan matkalta, ja tämä matkakuvakehys pääsi Jussin silmäterän, New York-taulun, viereen.


Se varsinainen ostos oli musta A4-kokoinen kehys. Kuvassa on Jussin koira Valto. Tämä menee siis Jussin äidille syntymäpäivälahjaksi (joten pakotin Jussin osallistumaan tämän tekemiseen katsomalla, kun tein kaiken.. miehet.)




Ja koska innostuin, tulostin yhden kuvan vielä. Kehykset ovat Ikeasta, kokoa A4 myöskin. (kuva näyttää hassulta tässä.. Oikeasti minulla on nenä, vaikka se ei näykkään! :D)


 Käytiin päivällä vetääs pikainen kirpparikierros ja mukaan lähti peruspaita, 3,5€. Tämä kuuluu taas niihin, joita Jussi pitää rumina tai ihmeellisinä.. Kertooko joku mitä ihmeellistä tässä paidassa muka on? :D


Sofia teki pikakampauksen minulle! Ja paidassa on nappeja selässä =)

Tällä hetkellä ompelujutut ovat odottamassa vähemmän kiireisiä aikoja. YO-kirjoitukset, koulu, autokoulu ja lastenhoitohommat pitää ehkä vähän liiankin kiireisenä! Ja kehaisempa vielä itseäni; autokoulun opettaja sanoi ekalla ajotunnilla, että minulla on todella hyvä kytkintuntuma! Jes, eiköhän ne musta vielä kuskin tee! 

1 kommentti: