tiistai 27. syyskuuta 2011

Suklaakakkua!

Piti keksiä itselleen illaksi jotain tekemistä, jotta Jussi voisi keskittyä rauhassa huomisiin matikan YO-kirjoituksiin. Päätinpä sitten leivoa suklaakakun.
Googlailin helpon suklaakakun ohjeita ja löysin suht yksinkertaisen toteutettavaksi.


Itsehän en kauheasti pidä suklaakakuista, mutta Jussi tätä toivoi niin olihan se pakko tehdä :)
Lopputulos on ihan kivan näköinen, kun ei tiedä mitä kaikkea jouduin säätämään tätä tehdessä! Keskeltä jäi vähän raa'aksi, ja reunoilta aavistuksen liian kuiva (syytän uunia!). Kakku on siis kuorrutettu ja sen päälle pursottelin vielä jotain töherryksiä. Tämä kuuluu niihin übersuklaakakkuihin, joita pystyy syömään yhden neliösentin kerrallaan..


Ensi kerralla odotan kauemmin ennen kuorrutuksen laittamista ja säädän paistoaikaa/uunin tehoa. Ja lisään sekaan suolapähkinöitä (onko ihan sairas idea..?)
Ensi viikolla alkaakin jo koeviikko ja siihen saakka kalenterini pursuaa tekemistä. Olisi ollut niiin kiva käydä "nollaamassa" ajatukset esim. mökillä, mutku ei kerkeä! Jotain lohtua edes: ranskani lähti L:nä YTL:ään!

2 kommenttia:

  1. Suklaa ja suolapähkinät on hyviä! Oon joskus myös vedellyt suklaan kanssa maapähkinävoita.. Erittäin koukuttavaa ja lihottavaa :D. Kakussa en oo kokeillu.

    VastaaPoista
  2. Supersuuret onnittelut L:n johdosta!! Toivotaan kovasti että pysyy!! Nyt olet kyllä ansainnu ittelles jonkun kakun mitä rakastat!

    EAONNEAONNEAONNEAONNEAONNEAONNEAONN

    VastaaPoista