lauantai 10. syyskuuta 2011

Moulinex - Fresh express

Ostettiin Jussin kanssa kyseinen vempain pari tuntia sitten ja nyt olen täysin rakastunut koko koneeseen! Pulitettiin vempaimesta 58€ Gigantissa.


Laitteessa on 5 erilaista raastinta. Ensin kokeilin juuresraasteen tekemistä. Käytin molempia raastepäitä vuorotellen. Kilosta porkkanaa, yhdestä lantusta ja kahdesta pienehköstä kurkusta tuli muutama litra raastetta! Ainakin vähäksi aikaa riittää! (ja oli kyllä hyvää! Niin tuoretta ja mehukasta =))


Sitten innostuin kokeilemaan paksumpaa rinkulapäätä. Muutama uusi peruna ja yksi sipuli laitteesta läpi ja pannulle. Heitin sekaan vielä aiemmin raastamaani porkkana-lanttu-kurkkuraastetta ja vähän mausteita. Ehkäpä maailman helpointa ja yksinkertaisinta ja oli tuokin hyvää!


Tämä ei ole maksettu mainos, mutta kehumpa silti laitetta. Valtava plussa= kaikki laitteen likastuvat osat voi pestä suoraan veden alla! Äh, liian kätevää ollakseen totta!!

Meillä onkin tänään pieni vieras kylässä, ja ahkerasti Jussin kanssa lukivat historian YO-kirjoituksiin!

3 kommenttia:

  1. Jaa vai että Repatiti on opiskellu historiaakin.. :D Ihmekös sillä on ollut niin paljon asiaa kokoajan.

    VastaaPoista
  2. Juu ja ahkerasti opiskelikin! :D Siellä ne jutteli Mustan Surman vaikutuksista Euroopan taloudelliseen kehittymiseen ;)

    VastaaPoista