tiistai 20. syyskuuta 2011

Uusi sohva tuli!

Eilen oltiin Jussin kanssa molemmat pää höyryten raapustamassa YO-tehtäviä. Minä tuskailin biologian kanssa ja Jussi historian parissa. Kylläpä harmitti, kun olin päntännyt luukudosta, maksaa, hormoneja, hermostoa, silmän rakennetta, sisäkorvaa.. Ja suurin osa kysymyksistä olivat "liibalaaba"-tietoon perustuvia. Mm. kuinka suojella pandoja tai mitä elimistölle tapahtuu ylikuumentuessaan.. Ja käskivät jopa mainita kaksi MESIPISTIÄISTÄ! Never heard, sinne taisi mennä 2 pistettä..
Tein vain toisen jokereista, koskien proteiineja. Kysymys oli kolmeosainen ja vastasin selkeästi vain yhteen osaa, kuinka solu valmistaa proteiineja. En todellakaan tiennyt miten proteiini hajoaa ruuansulatuksessa!
Oli miten oli, se on ohi nyt! Ja eilen saatin viesti, että uusi sohva on saapunut! Lähdettiin heti hakemaan sitä, ja onneksi Jussin isä vuokrasi ja ajoi pakettiautolla sohvan alaovelle + kantoi Jussin kanssa osat sisään. Eivät muuten olleet järin kevyitä!
Jussi kasasi mööpeliä yli 2 tuntia, ja välillä jopa potki sitä (=D). Kuvittelin, että sohva on helppo koota, mutta ei!
 Sohva on siis tumman harmaa, ei ruskee! Ja se on iso!!


Rhea on asustellut meillä nyt viikon, kun Minka se lähti Sisilian aurinkoon (olen NIIIN katkera!)


Otin tänään "omaalomaa" huomisiin ranskan kirjoituksiin valmistumiseen. Nyt palaan vanhojen YO-kokeiden pariin viihtymään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti