torstai 30. toukokuuta 2013

Ihana Anni!

Treffattiin Annin kanssa pitkästä aikaa viime perjantaina. Käytiin kiertelemässä kauppoja ja lopulta asetuttiin IceCreamHouselle pulisemaan kaikki viime aikojen kuulumiset läpi. Monta tuntia siinä kului ja oli kyllä niin rentouttavaa taas! Ennen kotiin lähtemistä pelleiltiin vielä kameralla, ja tuotokset ovat juurikin sen mukaisia: hauskaa oli varmaan enemmän kuin laki sallii!

Osa kuvista olivat kyllä melko..... tärähtäneitä. Ei laadultaan vaan sisällöltään :D


Anni, oot rakas <3

7 kommenttia:

 1. Pakko kysyä, koska näin sut tänään isokarhussa, mut ootteko siis Jussin kanssa vielä yhdessä, ainakin kävelitte käsi kädessä? :)

  VastaaPoista
 2. Moikka, ei me kyllä Jussin kanssa olla Isokarhussa kuljettu käsi kädessä tänään, ei olla itse asiassa edes nähty tänään, kun hän meni porukoilleen keskittymään pääsykokeisiin lukuun :)

  VastaaPoista
 3. Eiköhän anneta idan elää omaa elämäänsä, ilman et kommentoitte mitää turhaa/tyhmää asiasta mistä ette mitään tiiä. :)

  VastaaPoista
 4. Ja lisäys edelliseen... jos teillä on jotan kysyttävää idalta hänen elämästään ym, niin eikö sitä voisi tehdä jossain muualla kun täällä julkisessa blogissa. Ida kirjoittelee varmasti tänne ne asiat jotka haluaa julkisesti jakaa muiden kanssa ja asiat joita ei halua jakaa niin hän jättää kirjoittamatta. :)

  VastaaPoista