lauantai 11. toukokuuta 2013

Jussin 20v+2kk kaffeet

Nyt on ollut vihdoinkin muutama päivä totaalista rentoutumista ja olemista. Olen lataillut akkuja ja viettänyt ihanaa aikaa. Minulla on jopa ollut kännykkä äänettömällä kaksi päivää! Viime aikoina on ollut niin paljon kaikkea kokoajan, ettei tehnyt muuta kuin hyvää tälläinen miniloma tähän väliin. Nyt pitäisi taas jaksaa jonkin aikaa tätä arjen rumbaa :)

Viime sunnuntaina oli Jussin "synttärikahvit", eli kahvit, jotka pidettiin aikatauluongelmien vuoksi vasta kaksi kuukautta Jussin synttäreiden jälkeen. Meikäläisellä oli päällään H&M:n alerekistä aikoinaan löytynyt mekkonen (,joka kauhukseni oli päässyt kutistumaan niin, ettei siinä meinannut päästä liikkumaan. Ja siis mekkohan on kutistunut mystisesti vaatehuoneessa ollessaan, minä en ole paisunut yhtään...) ja Zaran kirpparilöytöneule.Ennen vieraiden tuloa kerettiin pelaamaan vähän bilistä ja minä voitin Jussin! Se jos jokin oli ihme!Koirat seuraili pelaamista yhtenä kasana päällekkäin. Ratitalla on nykyään kovinkin usein tapana asettaa ahterinsa Vilan päälle :D


Vieraita Ratita ei oikein jaksanut viihdyttää, kun kahvittelut osuivat juurikin päiväuniaikaan!


Huomenna olisi tiedossa äiteenpäiväkahvittelua, ensi viikolla perustylsää koulua ja ensi viikonloppuna pääsen vihdoinkin astumaan inttimaailmaan, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti