perjantai 17. toukokuuta 2013

"Intti" here I come

Olin juuri ehkä randomeimmalla enkun tunnilla ikinä. Ensin meillä oli sanakoe, jonka pääsin läpi vaikken ollut edes vilkaissut sanastoa kertaakaan. Tämän jälkeen tehtiin jokin luetunymmärtämistehtävä ja sekin erittäin lepposaan tahtiin tietenkin. Lukujärjestyksen mukaan meillä piti olla 8.30-11.45 tota enkkua, mutta opettaja totesi klo 10.15 "noniin, minäpä ajattelin jos mentäisiin porukalla tuohon viereiselle huoltoasemmalle ja tarjoan teille kahvit ja pullat. Voitaisiin keskustella vähän lisää tästä teidän koulutuksesta." Jaaaaa mitäää? :D
Siellä sit istuttiin pullien kanssa vartin verran ja päästiin himaan yli tuntia ennen aikojansa. En valita!

Nyt pitäisi olla kassi pakattuna (no ei kyllä ole..) ja käsi lipassa valmiina lähtemään "inttiin" viikonlopuksi. Jännittää ja pelottaa ihan törkeesti, varsinkin kun siellä ei ole ketään tuttuja ja olen tunnetusti toosi sosiaalinen tapaus.. Silti olen niin innoissani etten meinaa housuissani pysyä, jee! Tässä vielä sen kurssin esittely, jolle olen menossa:

"Arjen turvallisuusvalmiuksia nuorille naisille
Kurssi on tarkoitettu alle 28-vuotiaille, joita asepalveluksen suorittaminen kiinnostaa. Kurssilla harjoitellaan turvallisuustaitoja armeijan hengessä: esim. maastotaitoja, suunnistusta ja ensiapua sulkeisilla, pinkan ja punkan teolla sekä sotilaallisella kurilla höystettynä."
Lisätietoa tästä

Samaan aikaan on monia muitakin kursseja (mm. katuturvallisuutta, maastotaitoja, ensiapua..), mutta tuo oli ainoa jossa oli varmasti vielä tilaa, kun ilmoittauduin.

Nokka kohti Säkylää ja saa nähdä selviääkö tämä itikkakammoinen, mukavuudenhaluinen ja hikoilua inhoava city-tyttö tuollaisesta army-koitoksesta! Ainakin saa jotain muuta ajateltavaa edes hetkeksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti