perjantai 24. toukokuuta 2013

Jumbo-löydöt

Eilinen päivä kului luokkaretken merkeissä Heurekassa ja Jumbossa. Itse reissusta lisää myöhemmin, nyt esittelen todelliset löydöt, jotka tein eilen Jumbossa!
VeroModassa oli alerekki, josta sai 40€ maksavia hameita hintaan 3,95€!? Hieman oli hankala uskoa, että hameissa oli todella 90% alennus, mutta niin se vain oli. Malliltaan hame oli pitkä, alle polven ulottuva, mutta ajattelin heti lyhentäväni sitä kotona. Lopputulos on iiihana!ONLYssa olikin sitten housuja hintaan 3,95€! Noiden normaalihinta oli 25€... Meinasi pieni pää mennä vallan sekaisin moisista alennuksista :D Malliltaan nämä on 3/4-lahkeiset, vyötäröllä oli vain vetoketju.


En osaa luottaa pelkkiin vetoketjuihin, joten lisäsin housuihin itse vyölenkit varmuuden vuoksi. Eli jos vetskari räjähtää (mikä ei olisi kovin ihmeellistä, kun miettii housujen hintaa..), vyö pelastaa edes vähän :D


Seuraavaksi kaikenlaista sekalaista settiä:
Minulla on nyt reilu vuosi aikaa kohottaa kuntoani huomattavasti (haaveena olisi päästä inttiin 2/14). Itseään on niin hankala ottaa niskasta kiinni, joten delegoin osan kuntoiluvastuustani Tuomakselle, joka lupasi yrittää tsempata minua lenkkeilemään enemmän. Aloitettiin ekalla lenkillä heti eilen ja vaikken jaksanut juosta kuin mitättömän matkan, oli ainakin varustus kunnossa :D Kirpparilta juoksutakki, -housut, urheilutoppi ja sykemittari. Lenkkarit ovat sentään kaupasta joskus ihan uutena hommatut :P


Sain Lauralta Ida-kokispullon <3


Meillä oli pesutupa varattuna keskiviikkona ja pistin koneeseen pyörimään alusvaatteita &sukkia. Jussi lupasi pistää pyykit kuivumaan, sillä aikaa kun lähdin itse koirien kanssa ulos. Enpä tullut ajatelleeksi, ettei meillä ole kuivaustelinettä... Kotiin tullessani meillä roikkui sitten sukkia ja alushousuja ympäri ämpäri kämppää, ovenkahvoissa, kaapinovissa, nauloissa, jakkaroilla, suihkuverhon tangolla... :D Yritys hyvä kymmenen!


5 kommenttia:

 1. kaikki vaatteet näyttävät päälläsi aina yhtä hyviltä =)

  VastaaPoista
 2. hei miksei mun lenkki ja kuntovalmennus oo kelvannu : D? paremmin mä sen osaisi ku ketää ;D pohalle jäsenyys ny !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot liian ankara valmentaja ;) tommonen, jolle voi sanoa "EI KÄY!" on helpompi ;D

   Poista
  2. jaahas mennää sielt mis aita matalin ;) mun valmennus on tehokkain ;DD

   Poista