tiistai 21. toukokuuta 2013

Merkkiarskat sulle, merkkikengät mulle

Tänään meillä sattui olemaan molemmilla Jussin kanssa vapaapäivät, joten sovittiin, että lähdetään kaupungille metsästämään kummallekkin uudet aurinkolasit. Sää oli mitä ihanin, joten kaivoin kaapista ne ainoat (todella kulahtaneet..) caprit, jotka vielä mahtuvat minulle sekä paljettitopin. Hiuspanta on kirpparilta 0,5€. (ryhti on kyllä niin sotilaallinen taas :D)


Ensin käytiin Jussin isän kanssa lounaalla uudessa Sokoksen alakertaan avatussa ILO-ravintolassa. Syötiin härkäwokkia ja se oli kyllä hyvää! Siitä aloitettiin sitten arskojen metsästäminen ja pientä haastetta siihen touhuun toi sellainen fakta, etten ole kahteen vuoteen löytänyt itselleni sopivia aurinkolaseja (vaikka niitä on tullut ostettua ainakin viidet..). Kaikissa on aina ollut jotain vikaa lähinnä istuvuudessa. Nyt sitten päätin, että ulkonäkö olkoon mikä tahansa, mutta päässä pysyvät lasit on löydyttävä. En nimittäin halua löytää itseäni muutaman viikon päästä Italian auringon alta ilman minkäänlaisia suojaimia silmillä!
Sen sijaan Jussin aurinkolasihistoria on melko surullinen: kolmisen vuotta sitten NewYorkista ostetuista Hilfigerin laseista katkesi sanka, kun herran oli aivan pakko ottaa ne mukaansa armeijaan ennen TJ0-päivää. Taisin kyllä useampaan kertaan varoitella asiasta muttamutta.. Jääräpää kun on :D


Löytyhän ne lasit sitten kummallekkin (ja softikset terassilta sen kunniaksi!). Omani ovat Cubuksesta 8€. Hajoavat varmaan ennen kuin vuorokausi kerkeää vaihtumaan :D Kuviointi oli kenties aika omituinen, mutta malli oli hyvä, joten otin nuo. Siinä missä minulle haettiin arskoja akselilta H&M-Cubus-GinaTricot, Jussin laseja etsittiin optikkoliikkeistä. Budjettikin oli hieman eri, kun mukaan lähti RayBanit, 155€.


Lievää "miksei minulla ole ikinä mitään merkkituotteita"-ketutustani onneksi lievitti eilinen kirpparilöytöni: Fred Perryn hyväkuntoiset kengät, 12€ (norm. jotain 100€ maksavat tuollaiset)! Nyt on kengät jo valmiina ensi syksyä varten, kunhan saan nuo nauhat pujoteltua paikoilleen :)


Viime viikolla käytiin lähikauppamme yhteyteen pystytetyssä Luhdan Outlet-myymälässä, josta ostin hupparin à 15€.


Illaksi olisi vielä tarkoitus mennä lastenhoitajaksi ja huomenna luvassa enkun suullinen koe.. Apua!?

6 kommenttia:

 1. Anteeks tökerö kysymys, mutta oletteko te siis yhdessä Jussin kanssa vielä vaiiii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mitään :D Ei seurustella Jussin kanssa enää, mutta asutaan yhä yhdessä ja onhan tuossa nuo yhteiset koiratkin. Ollaan siis hyviä ystäviä yhä edelleen, ja mikäli minusta on kiinni, tullaan sitä myös olemaan aina vaikka välillä riidelläänkin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) onneks ope on tosi rento eli ei oo mitään paineita mennä möngertämään jotain omaansa sille :D

   Poista
 3. yyy kiva kattel näit kesäkuvii :D

  VastaaPoista