keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Haalarikateutta

Tasan viikon päästä on Kurnajaiset, eli SAMKin suurimmat opiskelijabileet koko vuonna. Nämä ovatkin jo toiset kurnutukset minulle ja onneksi tällä kertaa voin jättää virallisen sammakkokasteen väliin, kun kerran minut kastettiin jo viime vuonna nuijapäästä sammakoksi. Ajattelin silti osallistua toistamiseen Kävelykadun konttausmaratoniin, eli pitänee kaivella polvisuojat esiin!

Viime vuonna olin kotona jo 21 aikaan, sillä seuraavana aamuna oli pakollinen tutor-tunti (jolla ei kyllä paljookaa porukkaa silloin ollut..). Tänä vuonna menen luultavasti torstaiaamuna vasta 12.45 kouluun, jotenka ostin jatkollisen lipun! Cabaretissa esiintyy meinaa Lord Est silloin, jee.. Baariin menemistä varten piti hommata jokin järkevä yläosa haalarin kanssa käytettäväksi, suuntasin siis kirpparilla (tietenkin!). Löysin harmaan paljettiT-paidan, jota kavensin ihan hivenen. Ja koko lysti maksoi vain 4€!


Pikkaisen olen katkera, kun insinööriopiskelijoilla on siniset haalarit... Tuo sammakonvihreä on minusta ihan karsea ja saankin nyt sitten kuolata Jussin ja Tuomaksen haalareita seuravat 4vuotta....Dääm!3 kommenttia:

 1. Oon itse kateellinen, ettei amiksessa oo mitään tälläisiä opiskelijajuttuja. Kun sit heti syytetään matkijoiksi.

  Onneks sentään GOOM-risteily on suunnattu kaikille opiskelijoille eikä pelkästään AMK -ja yliopisto-opiskelijoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Amiksessa ei oteta huomioon aikuisopiskelijoita tässä asiassa :D

   Poista
  2. Tuo on kyllä totta, että amiksen aikuisopiskelijoita ei kyllä yhtään huomioida näissä jutuissa :(

   Poista