sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Megarotta ynnä muuta

Vietin perjantaina yhteensä nelisen tuntia kirpparilla.. Ai miten niin oon muka kirpparirotta? Ensin olin melkein pari tuntia Annin kanssa kiertelemässä ja hetken päästä tein uuden kierroksen Minkan kanssa. Ja molemmilla kerroilla meni yli 20€! Hupsis..

Suurin osa löydöistä jäi kuvaamatta, koska minä olin kameran kanssa uudella kämpällä ja tavaroista suurin osa oli kotona.. No, kuvasinpa ainakin jotain:
Beige aivan ihana takki, 8€. Tämä oli hyvässä kunnossa ja tuli ainakin tarpeeseen, kun ei minulla ole yhtäkään asiallista takkia tällä hetkellä (kaikista puuttuu joku nappi tms.. :D)


H&M Sportin punainen toppaliivi uudenveroisessa kunnossa 7€. Oli ihan pakko ostaa tämä, että olisi kerrankin jotain muuta kuin mustaa ja tummansinistä päällä :D


Kiva edestä solmittava paita, 0,5€ (miksi tämä oli noin halpa!?) ja ah-niin-istuvat vahapintaiset housut 5€. En ikinä löydä kaupasta sopivia housuja ja nyt löysin unelmien pöksyt kirpparilta vitosella?! KÄY! :)


Ratitalle löytyi pusakka à 2€. Pikkaisen neitiä kyllä epäilytti tämä touhu..


Uuden kämpän ainoa valmis tila on parveke, eli sen voin esitellä täällä :D Superhienosti sisustettu ja sillee! Onhan siellä turkoosi matto (Anttila 25€), Ikean Lack-pöytä (10€) ja pari asentotuolia (Jysk 35€/kpl).


Tilasin Photoboxista läjän A4-kuvasuurennoksia. Oikeastaan tehtiin kimppatilaus, jolloin yhdelle kuvalle jäi hintaa posteineen vain 1,1€/kpl. Omat suurennokseni löysivät jo kehyksiin, mutta seinälle asti en vielä saanut niitä (ei ollut vasaraa eikä nauloja..).


Ja terveisiä Aarteelta (,joka kerkesi pipanoimaan näköjäs..)! :3


PS. mulla oli ihan ylimahtiviikonloppu! Tuntuu että hihkun itekseni täällä :))

6 kommenttia:

 1. tuu tuomaan munki suurennokset joku pvä, saat samalla tuparikutsun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees mä tuon ne! Ei ainakaan ole turhan pitkä matka ;)

   Poista
  2. no eipä ;D kiitos kuvista, ihanii!

   Poista
 2. En jotenkin ymmärrä tuota kirpparilla shoppailu, en itse henkilökohtaisesti ole päässyt siihen mukaan. Ja minkä rotuinen tuo pieni elukka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparirottailu vaatii harjoittelua, että silmä harjaantuu bongailemaan löytöjä kaiken sen roinan seasta :D Öhööhöö.. hyvä kysymys! Hamsteri, mutta lieneekö kääpiöhamsteri? Ostettiin tuo tosiaan kaveriltani ja aina ollaan vain "hamsterista" puhuttu :)

   Poista
  2. Venäjänkääpiöhamsteri, talvikko näyttää olevan :)

   Poista