torstai 26. syyskuuta 2013

Yrjönkadun Approoo!

 
Kyllähän sitä vielä yhden keskiviikon jaksoi bailata! Nyt tulee sopivaan väliin viiden viikon työharjoittelu, jolloin ei pääse ainakaan keskellä viikkoa bilettelemään.. Meinaa loppua kuntokin jo kesken :D

Eilen oli Yrjönkadun Appro, johon ostettiin ex tempore liput kolme viikkoa sitten, kun vielä ajattelin että jaksan bailata vaikka maailman tappiin asti. Ideana on suorittaa eri tasoisia tutkintoja keräämällä leimoja passiin. Leimoja sai 18 eri baarista/ruokapaikasta ympäri Poria, eli valinnan varaa oli. Me suoritettiin ensimmäisen tason tutkintoa, eli passiin piti saada yhteensä 6 leimaa. Koska halusin edustaa kunnon opiskelijaa (eli siis juoppoa!) keräsin leimani alkoholijuomilla ja pienen laskuvirheen myötä niitä olikin jo 8 :D Sääliksi kävi 5. tason suorittajia: 16 leimaa!? Ja aikaa oli tosiaan reilut 3 tuntia.. :DAika vauhdilla sai mennä paikasta toiseen, kun piti keretä jonottelemaankin. Tulipahan maisteltua uusia drinkkejä, kun useimmissa paikoissa oli jokin tietty drinkki edullisesti leimojen kerääjille. Ja tuli myös käytyä niissä Porin hirveimmissä räkälöissä, kerrankin kun oli jokin syy mennä niihin :D


Pojilta loppu kunto kesken ;) (Huom. tilanne on lavastettu eikä yhtäkään eläintä vahingoitettu kuvauksissa tai jotain..)


Saatiin kunnon naurut, kun rupesin eilisiä kuvia selailemaan Jussin puhelimesta.. :D


Jatkot olivat Cabassa (missä muuallakaan..) ja esiintyjinä Karrikoira ja Ruudolf (bläh!). Tuomaksella oli iso nippu 1,5€-drinkkilippuij, joilla sai vain kaljaa tai päärynäsiideriä.. No tulipahan juotua perryä ihan kyllästymiseen asti! Appro-skumppa maksoi vain 10€/pullo ja koska se oli erittäin kuivaa Frexua, päätinpä ostaa meille sellaisen (mistake! :D)Oltiin Cabaretissa valoon asti ja seuraavana aamuna oli melko hajottava olotila... Olin lupautunut mennä iltapäivällä hoitamaan&lenkittämään Onni-koiraa ja voin sanoa että siinä oli haastetta saada itsensä ylös sängystä ulkoiluttamaan yli-innokasta spanielia vesisateeseen ja lopuksi vielä kävellä hoitopaikasta 4km kotiin, kun Jussi lähti käymään mökillä eikä päässyt hakemaan. Mut mä selvisin!

Tuo gepardipaita on muuten kirpparilta 3€ :)

4 kommenttia:

 1. Voi jestas sentään teitä..eikö mihinkään muuhun ole tarvetta rahoja laittaa kun kurkusta alas? Näin niitä alkoholisteja sitten tulee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä! Opiskelijoilla on vähän rahaa ja sekin vähä pitää kaataa kurkusta alas ;)

   Poista
 2. voi jestas sentään näitä arjen urpoja.. Jos ny välillä juhlii ansaitusti ni on se kyl paha =)..

  VastaaPoista
 3. Lisäksi tänä päivänä edes alkoholin suurkulutusta ei luokitella alkoholismiksi vaan elämän tavaksi. Opiskelijabileet ei vielä tee kenestäkään alkoholistia. Mielestäni on enemmän huolestuttavaa jos joku nämä illat kotonaan mätänee!

  VastaaPoista