lauantai 21. syyskuuta 2013

Myöhästyneesti kurnajaisista

Myöhäinen kurnajaispostaus tällee 1,5 viikkoa tapahtuman jälkeen.. Aina ei vaan voi muistaa postata asioista ajallaan :D Ihan hirveesti en tuosta tapahtumasta edes muista, ja syy ei ollut alkoholissa vaan päivällä kouluun-yöksi töihin-päivällä kouluun-yöksi töihin-kurnajaiset-rytmistä, jonka takia en nukkunut kuin muutaman tunnin kolmen vuorokauden aikana.


Meillä oli "luokkatunnuksena" tuollainen valkoinen kangassuikale punaisella ristillä, ja vaikken varsinaisesti hengannut oman luokkani kanssa, laitoin sen silti käteeni (koska se on hiano!). Yläosana tietenkin hoitajahuppari! :D


Jouduin paimentamaan noita kahta insinööriopiskelijaa, jotka olivat jatkuvasti ihan kujalla kaikesta :D Olisivat varmaan olleet vääränä päivänä, väärään aikaan, väärässä paikassa ja ilman haalareita jos ei Ida-täti vähän oikois!



Konttausmaratonin (johon en itse kylläkään osallistunu) ja uusien opiskelijoiden kasteen (+miljoonan puheen ja muun säätämisen) jälkeen meidän oli tarkoitus mennä uudelle kämpälle chillailemaan. 1200 muuta opiskelijaa lähti kiertelemään rasteja Porin kapakoihin, mutta meikäläinen ei vaan yksinkertaisesti kyennyt uupumukselta. Poikettiinkin Sofian luona kylässä ja sinne jäätiin koko illaksi. Annikin liittyi seuraan ja illan edetessä lähdettiin käymään Passionissa yhdellä. Kun Cabaretin jono oli tarpeeksi hälventynyt, menttiin sitten lopulta sinne. En ole koskaan ennen meinannut nukahtaa tanssilattialle (huom! nukahtaa, ei sammua! :D), mutta tulipahan sekin koettua. Lord Estin keikan jälkeen (joka oli ihan :/ ) lähdettiin kotiin tallustamaan. Seuraava muistikuva on seuraavalta päivältä klo 16... Vähän oli univelkaa!


Ensi keskiviikkona olisi Yrjönkadun Appro baarikierrokseineen.. Huh! Pitäisi olla huomattavasti kovempi kunto, että jaksaisi tähän tahtiin juhlia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti