keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Farkkuhamepulma

Pari viikkoa sitten Jumbosta ostamani farkkuhame oli melkein päästä käyttöön maanantaina, kunnes päätinkin viimetingassa ennen kaupungille lähtemistä vaihtaa hameen toiseen.. Tuo on niin hieno hame, mutta silti tunnen itteni hölmöksi tuo yllä. En tajua miksi :D
Kerettiin kuitenkin kuvaamaan asu ja kuvia on tylsä tuhlata. Yläosa on kirpparilta ostettu paljettitoppi ja sukkahousut H&M:n lastenosastolta.Joo toi mun juurikasvu ihan tosi kiva..... Värjäsin nuo viimeksi 2kk sitten, olisikohan aika taas? :D Sofiiiaaaaa? :)Kesä on niin laastareiden aikaa, kun kaikki kengät hankaavat jostain ja pikkuhaavoja tulee vähän väliä. Tavalliset laastarit ovat totaalisen ylitylsiä, joten pitäähän joka tytöllä olla HelloKitty- ja Muumi-plaastareita takataskussa! Onhan nuo aika tyyriitä (n. 2,5€/14-20kpl), mutta olkoot! Sen verran hienojakin ovat. Ja tunnen itseni todella uskottavaksi, kun etusormessani on pikkumyy, peukalosta löytyy muumimamma & -pappa ja kantapäissä chillaa HelloKitty :)


ps. Ajoin maanantaina ensimmäistä kertaa autokoulun jälkeen bensa-autoa ja heti ensialkuun piti körötellä sillä 60km matka (ilman vakionopeudensäädintä :O)... Jännitti ihan sikana, osaanko vaihtaa vaihteet oikein, kun olen niin tottunut tuohon diesel-Audiin :D Hengissä selvisin, eikä mitään muutakaan vahinkoa päässyt tapahtumaan, hyvä minä!

7 kommenttia:

 1. Tiedän vähän liianki hyvin ton tunteen, ku joku vaate näyttää kivalta ja on kiva, mut päällä ei vaan tunnu omalta. Niin rasittavaa!

  Toi mustavalkonen kuva on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niin on kyllä turhauttava tunne! :D

   Poista
 2. Vai automaatti & manuaalinen auto? Ei diesel eroa ajettavuudeltaan bensaa käyttävästä autosta..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä bensa ja diesel jonkin verran eroavat :)

   Poista
 3. kauniita kuvia ! täytyy värjätä ;D

  VastaaPoista
 4. Kyllä diesel ja bensa-autot eroaa ajettavuudeltaan aika laillakin....

  VastaaPoista