tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tiikeripaita ja Muumi!

Alennusmyynnit eivät oikein ole minua varten, kun en osaa ikinä poistua sieltä tyhjin käsin.. Tällä kertaa rahallinen tappio oli onneksi melko pieni, sillä mukaani lähti ONLYstä vain yksi paita. Sekin oli -70%-rekissä ja lähtöhintana 19,95€. Jouduin pulittamaan siis vain 6€ tästä ihanasta löysästä tiikeripaidasta, jossa on kaiken lisäksi vieläpä glitterii! Nyt pitäisi vain nuo helteet painua mäkeen, jotta tätä voisi käyttää kuolematta lämpöhalvaukseen :D


Tukka pois tieltä niin näkeekin jotain!


Sain Tuomakselta ylisöpön laivatuliaisen! Olen tainnut olla jotenkin kiltti, kun sain myös Annilta yllärinä Kiroileva Siili-rantapyyhkeen (joka unohtui tietenkin kuvata..). Ihania ystäviä, kun piristävät synkimpäänkin päivää!


Kävin tänään pitkästä aikaa äitin luona oikein ajan kanssa ja pölöteltiin taas kaikki mahdolliset asiat läpi. Kyllä se niin vain on, että äitin kanssa käytyjä keskusteluja ei korvaa mikään! Tajusin siinä höpöttelyjen lomassa, että minun on aivan turha jäädä surkuttelemaan eilispäivän menetyksiä, kun huomenna voi tulla mitä vain vielä hienompaa vastaan. Paras asenne tässä elämässä on äitiltä opittu "ota tai jätä, omapahan on menetyksesi. Et tule koskaan löytämään ketään yhtä hyvää ihmistä rinnallesi!". Nyt on semmonen winner!-olo ;)

6 kommenttia:

 1. Äitit on parhaita! :)
  Ja ihana toi tiikeripaita ja ihan sairaan halpa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä juuri, äitit rulettaa! :) Oli kyllä yllättävän edullinen löytö :)

   Poista
 2. Se on hyvä että on hyviä ystäviä ostelemassa kaikkea kivaa ja piristämässä sinua. :) mutta kiva paita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristävät ystävät ovat ihania! :)

   Poista
 3. Vie terkut äitilles meiltä sit ku ens kerralla näätte ! :)
  Ihana paita muuten!

  Tein uuden blogin, ajattelin vaan ilmottaa :D :
  http://kiiaablog.blogspot.be/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vien! :)
   Huomasinkin, että olet perustanu oman blogin, mutten päässyt edellisellä käynnillä vielä liittymään lukijaksi Bloggerin kautta.. Pystyisitkö tekemään asialle jotain? :)

   Poista