torstai 6. kesäkuuta 2013

Pupupehmo

Maanantai-iltana edessäni oli varsin paha pulma: joko luen näytteenottotenttiin tai sitten keksin kiireisesti jotain muuta tekemistä, jotten todellakaan joutuisi koskemaan koulujuttuihin... Valitsin (ylläpylläri) vaihtoehdon numero kaksi ja rupesin taas pitkästä aikaa vähän ompelemaan.


Tunnissa sain aikaan tämän pienen pupupehmon. Olin niin laiska, etten jaksanut kaivaa aiemmin käyttämiäni kaavoja esiin, joten leikkelin osat vapaalla kädellä. Siihen nähden tämä onnistui jopa melko hyvin!


Silmät ja nenä ovat ihan vain permanent-tussilla piirretty.


Yritin saada aikaiseksi uutta kuvaa banneriin, mutta kaikki otokset enemmän tai vähemmän epäonnistuivat. Ne kuvat, joissa minä en näytä urpolta tai joissa silmäni eivät ole kiinni, ovat vastaavasti koirien puolesta pilalla. Miksi Vilan pitää näyttää siltä kuin sitä kohdeltaisiin kovinkin huonosti? Olihan se juu melko hurjaa, että käskin neidin tulla sohvalle minun ja Ratitan seuraan..


Selailin taas weheartit.com:ia ja voimaannuin jälleen kerran ihan kauhiasti. Samassa päätin oivaltaa tämän asian:


Elämä on välillä perseestä, mutta valitettavasti se ei pääse koskaan jatkumaan tai muuttumaan paremmaksi jos jää vatvomaan paikalleen ja murehtimaan jo menetettyä. Nyt olisi kai aika kääntää katse eteenpäin ja muistaa, että jotkut asiat ovat menneisyyttä ihan syystä: siksi koska ne eivät vain enää kuulu tulevaisuuteen.
Jopa minä alan pikkuhiljaa saamaan asioita järjestykseen tässä kaaoksen keskellä, ja se jos mikä on melkoinen saavutus. Tänään päätin, että minäkin tulen vielä joskus olemaan onnellinen. Onnellisempi kuin koskaan!

Loppuun vielä vähän kesäistä mieltä ihanan farkkumekkoni myötä! Tämä on odotellut jo tovin vaatehuoneessa, että ilmat lämpenevät tarpeeksi ja vihdoinkin nyt oli aika pistää tämä kirpparilöytö päälle. Tykkään! (ja alla on trikoomikrosortsit ettei persus vilku :D)
PS. Meillä oli maanantaina iso lasten ja nuorten hoitotyön tentti, jota varten tilasin 50€ maksaneen kirjan. Kirjan toimitus viivästyi niin, että sain sen käsiini vasta perjantaina (eli 3 päivää ennen tenttiä ja sivuja kirjassa oli vaivaiset 350..). Jätin siis ihan suosiolla lukematta tenttiin ja päätin mennä uusimaan sen sitten syksyllä, kun on kunnolla aikaa lukea koko tenttikirja läpi. Maanantaina menin tenttiin kahden tunnin yöunien jälkeen ja vastailin vähän mitä sattuu tietämättä paljoakaan mistään mitään. Eilen tulivat tentit tulokset ja olin lentää perseelleni: 3!? Siis avaamatta edes kirjaa?? Joo ihan kiva tietty, mutta nyt meni kyllä 50€ ihan hukkaan :D

4 kommenttia:

 1. arvasin kyllä et läpi pääset ;) muist lainata mekkoa mulle :D

  VastaaPoista
 2. Ihana pupu, niin söpö! Ja toi mekko, kelpais mulleki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos :) Tuo mekko on kyllä huippuihana! :)

   Poista